Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #31 claus dedi: BIOS ayarlarını kontrol et. USB'yi farklı portlara takıp dene. Yine olmazsa İmajı baştan yazdır USB'ye. Genişletmek için tıkla... Hocam vaktim yok. Bütün USB portlarını denedim. BIOS'ta zaten ayar yapmadan kurmuştum. @claus
claus dedi: BIOS ayarlarını kontrol et. USB'yi farklı portlara takıp dene. Yine olmazsa İmajı baştan yazdır USB'ye. Genişletmek için tıkla... Hocam vaktim yok. Bütün USB portlarını denedim. BIOS'ta zaten ayar yapmadan kurmuştum. @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #32 Eren T. dedi: Hocam vaktim yok. Bütün USB portlarını denedim. BIOS'ta zaten ayar yapmadan kurmuştum. @claus Genişletmek için tıkla... Vaktin olunca denersin o zaman.
Eren T. dedi: Hocam vaktim yok. Bütün USB portlarını denedim. BIOS'ta zaten ayar yapmadan kurmuştum. @claus Genişletmek için tıkla... Vaktin olunca denersin o zaman.