Hackintosh macOS Mojave kernel panic

emrcn77

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumun özellikleri:
Model: ASUS K555LB.
Intel Core i5 5200U.
NVIDIA GT940M (ekran kartını kullanamayacağımı biliyorum)
8 GB RAM.
240GB SSD.

BIOS ayarlarımdan;
Dvmt=128MB.
Vt-D=disabled
Secure Boot= disabled.
Csm=enabled
Yaptım.
Buradaki işlemleri yapayım dedim ancak görüldüğü üzre Patched klasörü boş görünüyor.

Sorunu çözebilmek için yazdığınız gibi farklı configleri denedim; Intel laptop-1 ve Intel laptop-2. ancak yine aynı sorunla karşılaştım. USB 2.0 portunu kullandığımda ise yazıların arkasında girilmez işareti çıkıyor.
Sorunun tam fotoğrafı;

Tekrardan merhaba, sizin verdiğiniz linkten işlemcime uygun dahili GPU config dosyasını indirdim. Kuruluma geçtiğimde, macOS’u kurmak istediğim disk’i seçip videoda ki gibi sildim. Ancak bu seferde disk’imi görmüyordu.
Bende bilgisayarı yeniden başlatıp foruma mesaj atmak istedim. Yeniden başlatmaya çalıştığımda ise Windows açılmıyordu. Ne yapmam gerekir en azından Windows'u geri getirelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Yanlış anlamadıysam tek bir SSD'yi bölerek kurulum yapmaya çalışmıssınız bende zamanında denedim bu işlem olmuyor, yapanlar var ama ben beceremedim. Sırf MacOS için bir tane daha SSD sürücü aldım. Tek Diske attığımda benimde Windows'um gitmişti. Ben direk sıfırdan formatladım ama dediğim gibi bu konuda pek bilgim yok.

Aslında bu noktada madem Windows’u sildim (yanlışlıkla olsa da ). Dediğiniz gibi macOS kurulumu yapsam daha sonra sadece Windows yükleyebilir miyim bir fikriniz var mıdır? Boş yere uğraştırdıysanızda canınız sağ olsun en azından denedik.

Tabi ki. MacOS Kullanırken aynı MacOS için Clover Flash Belleği oluşturduğunuz gibi WindowsBoot Diski oluşturursanız Windows Sistemini kurabilirsiniz bilgisayarına.

Bütün cevaplar için çok teşekkürler. En iyisi yarını beklemek hala bilen birisi gelmez ise dediğinizi yapacağım. Belki bir yolu vardır eski Windows’u geri getirmenin. İyi akşamlar diliyorum.

Bütün cevaplar için çok teşekkürler. En iyisi yarını beklemek hala bilen birisi gelmez ise dediğinizi yapacağım. Belki bir yolu vardır eski Windows’u geri getirmenin. İyi akşamlar diliyorum.

En iyisini yapıyorsunuz . Eğer dediğiniz gibi bir şey olmassa her zaman burdayım.

CSM=enabled yanlış dostum, disabled yap.

Rehberi uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…