Hackintosh macOS Ventura'da 165 Hz monitör takılarak ilerliyor

frostium

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: MSI SUPRIM X 24G RTX 3090

İşlemci: İntel Core İ7-14700KF
Meslek
Random
RAM
Xpg 3200mhz 8x2
SSD veya HDD modeli
-
Ekran kartı
Msi Suprim X Geforce RTX 3090 24G
Anakart
Gigabyte B460m HD Pro
İşlemci
İntel Core i5 10600kf
@yusufklncc
Ben başarılı bir şekilde macOS Ventura yükledim. Bazı sürücüleri de yükledim. Yalnız 165Hz monitörüm olmasına rağmen fare çok kasarak ilerliyor. Bir uygulamayı kapatırken de kasıyor. Ek olarak tamamen SteelSeries ekipman kullanıyorum ve yazılımda cihazların hiçbirini görmüyor. Şimdi bir de Hackintool'daki yama sekmesinde işlemci soketi seçtiğimiz yerde benim işlemci soket türü yok, soketim Comet Lake. Ve çok önemli değil de saydamlık efekti yok. Dock'da etrafında sadece ince bir çizgi var, saydam olması gereken yerler de opak. Muhtemelen bu sorunlar ekran kartı tanımadığından. Ben bu konuda ne yapabilirim?

Opsiyonel: Wi-Fi ve Bluetooth driveri için de yardımcı olursanız mutlu olurum.

Son düzenleme:
Ben başarılı bir şekilde macOS Ventura yükledim. Bazi driverlari de yükledim. Yalnız 165Hz monitörüm olmasına rağmen fare çok kasarak ilerliyor. Ek olarak tamamen SteelSeries ekipman kullanıyorum ve yazılımda cihazların hiçbirini görmüyor. Şimdi bir de Hackintool'daki yama sekmesinde işlemci soketini seçtiğimiz yerde benim işlemci soket türü yok, soketim Comet Lake. Ben bu konuda ne yapabilirim?

Kasarak gidiyorsa grafik kartını tanımamış olabilir mi?

Ekran kartını AMD bir kartla değiştirebilir ya da dahili grafiğe sahip bir 10. nesil işlemci alabilirsiniz.

Anladım. Peki ekran kartını ya da işlemciyi destekleyen bir bileşen olarak gösterme durumu var mıdır?

Veya biraz bile olsa uyumlu olan bir driver?

Son düzenleme:
Maalesef biraz da olsa uyumlu bir driver yoktur.
Anladım. Teşekkür ederim.

Konuya katılan herkese teşekkürler. Ben internetten yoğun bir araştırma yapacağım, herhangi bir gelişme olursa bu konu altına yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı