Hackintosh macOS X " _" işareti yanıp sönüyor

MacOSFounder12

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei D16,İntel Core İ7,İntel UHD Graphics 600,16GB Ram,512GB SSD
Samsung Eski Laptop,İntel Core 2 Duo,AMD ATI Mobility Radeon HD 4650,4GB RAM, 256 GB SSD
Meslek
Öğrenci,Üniversite
Merhaba. Eski laptopuma Hackintosh yapmak istedim ilk önce normal micheal Mjd'ye bakarak yaptım "_" işareti yanıp sönüyordu sonra iATKOS ML2 denemek istedim yine aynı. IATKOS'un en eskilerinden iATKOS S3'ü denedim yine olmadı.

Laptop özellikleri.
  • AMD atı Mobility Radeon HD 4650.
  • 4 GB RAM.
  • Intel Core 2 Duo.
  • 512 GB SSD.
  • Legacy BIOS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Eski laptopuma Hackintosh yapmak istedim ilk önce normal micheal Mjd'ye bakarak yaptım "_" işareti yanıp sönüyordu sonra iATKOS ML2 denemek istedim yine aynı. IATKOS'un en eskilerinden iATKOS S3'ü denedim yine olmadı.

Laptop özellikleri.
  • 4 GB RAM.
  • Intel Core 2 Duo.
  • 512 GB SSD.
  • Legacy BIOS.

Hocam cihazınız çok eski ve kursanız bile uygulamalar düzgün çalışmayacaktır.

Laptop özellikleri.
  • 4 GB RAM.
  • Intel Core 2 Duo.
  • 512 GB SSD.
  • Legacy BIOS.

Bu bilgisayara Clove Bootloader'dan El Capitan olabilir ben zamanında G31 bir anakart ve E8400 işlemci ile yapmıştım.

Bu bilgisayara Clove Bootloader'dan El Capitan olabilir ben zamanında G31 bir anakart ve E8400 işlemci ile yapmıştım.

Olmuyor hocam bütün sürümleri denedim belki siz bilirsiniz diye yazmıştım.

Hocam işlemciniz ve anakartınızla benzer veya aynı EFI dosyasını kullanmanız lazım biraz uğraştırabiliyor. Bende zamanında uğraşmıştım çünkü.

Neyse hayal oldu Hackintosh artık:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı