Hackintosh mantıklı mıdır?

LiLPatatoo

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 3733 Mhz
Ekran kartı
İris Xe
Anakart
BOD-9
İşlemci
i5 1135G7
Sizce Hackintosh kurmak mantıklı mıdır? 11. nesil Intel işlemciyle çalıştırsam çok sorun yaşar mıyım, iPhone ile bağlayıp normal bir Mac gibi kullanabilir miyim veya başarı ve başarısız olma oranı nasıldır? Bu işlemi daha önce yapmış birisi varsa yardımcı olabilir mi? Ha bir de Intel Wi-Fi kartı sebebiyle oluşan internet sorunlarını duymuştum bunlar hala olan şeyler mi yoksa geneli çözüldü mü?

Sizce Hackintosh kurmak mantıklı mıdır? 11. nesil Intel işlemciyle çalıştırsam çok sorun yaşar mıyım, iPhone ile bağlayıp normal bir Mac gibi kullanabilir miyim veya başarı ve başarısız olma oranı nasıldır? Bu işlemi daha önce yapmış birisi varsa yardımcı olabilir mi? Ha bir de Intel Wi-Fi kartı sebebiyle oluşan internet sorunlarını duymuştum bunlar hala olan şeyler mi yoksa geneli çözüldü mü?

İnternet sorunları hala devam ediyor diye biliyorum tam performanslı çalışmayabilir.

Tam performanslı çalışmaz asla. Eğer çift SSD varsa denenir ben kendi laptopumda öyle yaptım. 9. nesil i5 işlemci var. Harici ekran kartı sorunlu Wi-Fi konusunda sorun yaşamadım. Çift SSD varsa denemeye değer ancak diğer türlü pek verimli olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam performans ve ara sıra olacak internet sorunları çok sorun değil de anladığım kadarıyla bu işlem her yapıldığında pozitif sonuç alınan basit bir işlem değil işte bu noktada hem cihazdaki bilgilerden hem de cihazın garantisinden olmak istemem. Evde kenarda duran 1TB harici hard disk var onu alıp denesem beğenirsem tam geçsem öyle yapabilir miyim Dual boot?

Tam performanslı çalışmaz asla. Eğer çift SSD varsa denenir ben kendi laptopumda öyle yaptım. 9. nesil i5 işlemci var. Harici ekran kartı sorunlu Wi-Fi konusunda sorun yaşamadım. Çift SSD varsa denemeye değer ancak diğer türlü pek verimli olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı