ay_bulut Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 119 30 Mart 2014 #1 Pc yanlış yükledigim kext yüzenden açılmıyor... Bunu nasıl silebilirim... Sadece win 8 açılıyor... Teşekkürler... Terminal'den silebilir miyim acaba? Daha önce PCIRootUID=1 -x buşekilde açılıyordu... Şimdi açılmıyor... alifuat dedi: Merhaba, "TransMac" proğramı ile windows üzerinden mac diskine ulaşıp o kextleri silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hemen deniyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
Pc yanlış yükledigim kext yüzenden açılmıyor... Bunu nasıl silebilirim... Sadece win 8 açılıyor... Teşekkürler... Terminal'den silebilir miyim acaba? Daha önce PCIRootUID=1 -x buşekilde açılıyordu... Şimdi açılmıyor... alifuat dedi: Merhaba, "TransMac" proğramı ile windows üzerinden mac diskine ulaşıp o kextleri silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hemen deniyorum...
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 31 Mart 2014 #2 Hocam ben yanlış anlamışım transmac bu işlemi yapmıyormuş. Ama buraya tıklayın rehber var. Kusura bakmayın .
Hocam ben yanlış anlamışım transmac bu işlemi yapmıyormuş. Ama buraya tıklayın rehber var. Kusura bakmayın .
ay_bulut Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 119 31 Mart 2014 #3 alifuat dedi: Hocam ben yanlış anlamışım transmac bu işlemi yapmıyormuş. Ama buraya tıklayın rehber var. Kusura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Tamam onu deneyim o zaman.. alifuat dedi: Hocam ben yanlış anlamışım transmac bu işlemi yapmıyormuş. Ama buraya tıklayın rehber var. Kusura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Flash disk'i taktığımda görünüyor.. Ama flash diski cikardiğimda hardisk'in mac bölümüme ulaşamıyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
alifuat dedi: Hocam ben yanlış anlamışım transmac bu işlemi yapmıyormuş. Ama buraya tıklayın rehber var. Kusura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Tamam onu deneyim o zaman.. alifuat dedi: Hocam ben yanlış anlamışım transmac bu işlemi yapmıyormuş. Ama buraya tıklayın rehber var. Kusura bakmayın . Genişletmek için tıkla... Flash disk'i taktığımda görünüyor.. Ama flash diski cikardiğimda hardisk'in mac bölümüme ulaşamıyorum...
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 31 Mart 2014 #4 Malesef bilgim yok. Yardım eden olmayınca onu söyledim hocam.
ay_bulut Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 119 31 Mart 2014 #5 alifuat dedi: Malesef bilgim yok. Yardım eden olmayınca onu söyledim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim.. Yönetici olarak çaliştirmak lazımmış... Birde eskisi gibi hizli çalismiyor.. Mac.. Neden olabilir... Bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014
alifuat dedi: Malesef bilgim yok. Yardım eden olmayınca onu söyledim hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hallettim.. Yönetici olarak çaliştirmak lazımmış... Birde eskisi gibi hizli çalismiyor.. Mac.. Neden olabilir... Bilginiz var mı?
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 31 Mart 2014 #6 O yavaşlık sorunu bazen bende de oluyor sorunu nasıl hallettiniz hocam.
ay_bulut Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 119 31 Mart 2014 #7 Hfs explorer programini yönetici olarak çaliştırdığımda...Hard diske ulaşabiliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2014