Hackintosh missing operatting system hatası

Mert Polatt

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. El Capitan'ın son sürümünü sorunsuz bir şekilde kuruyorum diz üstü bilgisayarıma. Kurulum tamamlandıktan sonra "missing operatting system" hatası alıyorum ve sistem açılmıyor sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri:
  • 4 GB RAM
  • Intel HD Graphic (muhtemelen 4000 serisi)
  • AMD Radeon R5 m230 ekran kartı
  • 4. nesil i3 işlemci
  • 500 GB HDD

Aldığım hata ise şu kurulum bittikten sonra sistem yeniden başlatılıyor ve bootloader ekranından sonra missing operating system yazısı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ile sistemi başlatmayı denedim. Uzun süre beklememe rağmen masaüstü gelmedi maalesef o yüzden işlem yapamadım şu an kurulumu yeniden başlattım ve devam ediyor. Bakalım bu sefer ne sonuç alacağım. Bu arada teknoloji ile ilgili her sorunumu burada çözüyorum bu saatte bile üşenmeyip cevap yazdığınız için öncelikle @Recep Baltaş'a ve tüm Technopat ailesine teşekkür ederim.

Sistemi açabildim sonunda. Genel sorunlar bu bilgisayarda da mevcut. Wifi sorunu gibi sorunlar mevcut. Bu sorunları bir önceki hackintosh sürümlerinde olduğu gibi kextlerle çözebilirim sanırım.

Arkadaşlar wifi driver'ı uyumsuz bu yüzden internete bağlanamıyorum. Windowsda olduğu gibi telefonun internetini USB ile bağlayarak paylaşabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…