ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Acer Aspire V17 Nitro Black editon kullanıyorum. Her şey iyi güzel Kext'lerde bir problem yok fakat bir türlü VPN bulamadım. Ücretsiz bir VPN istiyorum. İnternette bulamadım. Kullanan var mı aramızda? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2021
Merhaba arkadaşlar. Acer Aspire V17 Nitro Black editon kullanıyorum. Her şey iyi güzel Kext'lerde bir problem yok fakat bir türlü VPN bulamadım. Ücretsiz bir VPN istiyorum. İnternette bulamadım. Kullanan var mı aramızda?
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 Sadece tarayıcı için ise Zenmate yetmiyor mu?
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Murat159 dedi: Sadece tarayıcı için ise Zenmate yetmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Safari kullanıyorum Zenmate denerim hocam bakarım. Murat159 dedi: Sadece tarayıcı için ise Zenmate yetmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Zenmate kuramadım siteleri açılmıyor galiba bakım yapıyorlar. Son düzenleme: 16 Mart 2021
Murat159 dedi: Sadece tarayıcı için ise Zenmate yetmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Safari kullanıyorum Zenmate denerim hocam bakarım. Murat159 dedi: Sadece tarayıcı için ise Zenmate yetmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Zenmate kuramadım siteleri açılmıyor galiba bakım yapıyorlar.