irfanGnll Megapat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 431 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #1 Eski notebook'uma macOS yüklemeye çalışırken bu hatayı aldım. BIOS sürümü en son sürümü yükledim. Security Boot Disable. Intel B960 NVIDIA GT710M 4 GB RAM Acaba çok düşük mü kalıyor, yoksa başka bir problem mi var? @KemalALKIN Son düzenleme: 10 Şubat 2020
Eski notebook'uma macOS yüklemeye çalışırken bu hatayı aldım. BIOS sürümü en son sürümü yükledim. Security Boot Disable. Intel B960 NVIDIA GT710M 4 GB RAM Acaba çok düşük mü kalıyor, yoksa başka bir problem mi var? @KemalALKIN
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 10 Şubat 2020 #2 Daha düşük sürümleri deneyebilirisiniz. Ama pek ümitlendirmeyeyim sizi sistem için. İşlemci kaynaklı gibi.
Daha düşük sürümleri deneyebilirisiniz. Ama pek ümitlendirmeyeyim sizi sistem için. İşlemci kaynaklı gibi.
irfanGnll Megapat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 431 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #3 KemalALKIN dedi: Daha düşük sürümleri deneyebilirisiniz. Ama pek ümitlendirmeyeyim sizi sistem için. İşlemci kaynaklı gibi. Genişletmek için tıkla... Denememi önerdiğiniz bir sürüm var mı? İmaj dosyası?
KemalALKIN dedi: Daha düşük sürümleri deneyebilirisiniz. Ama pek ümitlendirmeyeyim sizi sistem için. İşlemci kaynaklı gibi. Genişletmek için tıkla... Denememi önerdiğiniz bir sürüm var mı? İmaj dosyası?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #4 Sistemin uygun değil. Windows ile yola devam edin.