Hackintosh Mojave Uyumlu Sistem Toplama

vomeroguz03

Kilopat
Merhabalar arkadaslar. Bilgisayar toplamaya karar verdim ve bunu olabildigince iyi ve ucuz isimi gorecek kadar olan bir bilgisayar toplamayi dusundum. Bu toplamak istedigim bilgisayarin donanimi ayni zamanda Hackintosh Mojave uymasini istiyorum

Kullandigim programlar:

* After effects cc19
* Photoshop cc19
* Lightroom 2017
* Premiere cc15
* Cinema 4d
* Blender
* Makehuman
* Sketchup pro 2019
* Autocad
* Lumion 7 (Bu programjn sistem gereksinimleri baya yuksek.)

Ve bunun yaninda pubg dusuk ayarlarda olsa bile oynamak isterim

1. Toplamayi dusundugum bilgisayar:

AMD A350M PRO-VH Plus AM4 Anakart
Ryzen 3 1200
1030 2GB
16 GB RAM Corsair Vengeance (Kit halinde değil cunku ilerde 32GB RAM yapmak istiyorum.)
Atx anakart uyumlu kasa
500W PSU

2. Toplamayi dusundugum bilgisayar:

Ryzen 5 2400G veya 2200G
16 GB RAM Corsair Vengeance (Kit halinde degil cunku ilerde 32 GB RAM yapmak istiyorum.)
ATX anakart uyumlu kasa
500W PSU

Ryzen 5 bana daha mantikli geliyor ve ilerde olur da RX 570 gibi bir bilgisayar almak istersem alabilirim. O zamana kadar da Ryzen 5 APU oldugundan sorun cikmaz gibime geliyor.

Ve her iki sistem icin de 500W yeter mi yoksa 600W-700W alsam daha mi mantikli olur?

Bu sistem gibi ama daha ucuz donanim onerirseniz benim icin daha iyi olur. 2. El de olabilir benim icin sikinti degil ve link atarsaniz sevinirim.

Onerileriniz ve yardiminiz icin simdiden tesekkurler.

Merhabalar arkadaslar. Bilgisayar toplamaya karar verdim ve bunu olabildigince iyi ve ucuz isimi gorecek kadar olan bir bilgisayar toplamayi dusundum. Bu toplamak istedigim bilgisayarin donanimi ayni zamanda Hackintosh Mojave uymasini istiyorum

Kullandigim programlar:

* After effects cc19
* Photoshop cc19
* Lightroom 2017
* Premiere cc15
* Cinema 4d
* Blender
* Makehuman
* Sketchup pro 2019
* Autocad

Ryzen 3 1200
1030 2GB
16 GB RAM Corsair Vengeance (Kit halinde değil cunku ilerde 32GB RAM yapmak istiyorum.)
Atx anakart uyumlu kasa
500W PSU

Ryzen 5 2400G veya 2200G
16 GB RAM Corsair Vengeance (Kit halinde degil cunku ilerde 32 GB RAM yapmak istiyorum.)
ATX anakart uyumlu kasa
500W PSU

Ryzen 5 bana daha mantikli geliyor ve ilerde olur da RX 570 gibi bir bilgisayar almak istersem alabilirim. O zamana kadar da Ryzen 5 APU oldugundan sorun cikmaz gibime geliyor.

Ve her iki sistem icin de 500W yeter mi yoksa 600W-700W alsam daha mi mantikli olur?

Bu sistem gibi ama daha ucuz donanim onerirseniz benim icin daha iyi olur. 2. El de olabilir benim icin sikinti degil ve link atarsaniz sevinirim.

Anakartı B450 çipsetli alın. Yeni bios güncellemesiyle Ryzen 3000'e desteği geldi. Yani ileride Ryzen 3000 işlemcilerle sisteminizi yükseltebilirsiniz. Alttaki sistem daha iyi ama anakartı dediğim gibi alın. Ve bir SSD'siz olmaz o sistem. Samsung Evo bakın. Onun dışında Crucial vey Gigabyte bakabilirsiniz.

Kullandigim programlar:

* After effects cc19
* Photoshop cc19
* Lightroom 2017
* Premiere cc15
* Cinema 4d
* Blender
* Makehuman
* Sketchup pro 2019
* Autocad

Ryzen 3 1200
1030 2GB
Atx anakart uyumlu kasa
500W PSU

Ryzen 5 2400G veya 2200G
ATX anakart uyumlu kasa
500W PSU

Toplamayı düşündüğünüz sistemler için çıkarttığınız fiyat tutarını da paylaşır mısınız? Yakın zamanda benim de düşünebileceğim gibi bir sistem olarak görünüyor. En azından az-çok bütçesini bilmek isterim.

Toplamayı düşündüğünüz sistemler için çıkarttığınız fiyat tutarını da paylaşır mısınız? Yakın zamanda benim de düşünebileceğim gibi bir sistem olarak görünüyor. En azından az-çok bütçesini bilmek isterim.

1. Toplamayi dusundugum sistem altinda gordugunuz donanimlarin cogunu internetteki fiyatlara gore daha ucuzunu alacagim yaklasik 2000₺ tutuyor bunun icinde ssd yok hdd var hdd ye sahip oldugumdan dolayi almayacagim

2. Sistemde 2200-2400 tl arasi degisiyor

1tb hdd eklerseniz 300₺ civari para harcamaniz gerekir

Anakartı B450 çipsetli alın. Yeni bios güncellemesiyle Ryzen 3000'e desteği geldi. Yani ileride Ryzen 3000 işlemcilerle sisteminizi yükseltebilirsiniz. Alttaki sistem daha iyi ama anakartı dediğim gibi alın. Ve bir SSD'siz olmaz o sistem. Samsung Evo bakın. Onun dışında Crucial vey Gigabyte bakabilirsiniz.

Tesekkurler hocam bende ssd almayi dusunuyordum suan elimde hdd var 1tb 5400rpm kotu oldugunu biliyorum ama idare eder bunlari alinca ekstradan ssd alicam daha sonra rx570 ve 16gb ram suan dusuncem boyle

Peki hackintosh mojave uyumu konusunda bilgi verme sansiniz var mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı