L Lordyabik Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1 20 Nisan 2020 #1 Merhabalar, Hackintosh Mojave kurulumu sonrasında Wi-Fi Driver'ı konusunda sıkıntı yaşıyorum. Diğer sorunum ise, USB belleği çıkarıp yeniden başlatınca bilgisayar direkt BIOS ekranını açıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar, Hackintosh Mojave kurulumu sonrasında Wi-Fi Driver'ı konusunda sıkıntı yaşıyorum. Diğer sorunum ise, USB belleği çıkarıp yeniden başlatınca bilgisayar direkt BIOS ekranını açıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 21 Nisan 2020 #2 USB olmadan açılış ve Clover kurulum rehberleri için: Rehberler Mac, macOS ve Hackintosh için kurulum rehberleri, optimizasyon ipuçları, sürücü güncellemeleri ve detaylı adım adım kılavuzlar. www.technopat.net Dahili kartınız desteksiz ise harici USB Asus nano n10 alabilirsiniz.
USB olmadan açılış ve Clover kurulum rehberleri için: Rehberler Mac, macOS ve Hackintosh için kurulum rehberleri, optimizasyon ipuçları, sürücü güncellemeleri ve detaylı adım adım kılavuzlar. www.technopat.net Dahili kartınız desteksiz ise harici USB Asus nano n10 alabilirsiniz.