VirtualSMC kullanılıyor kext olarak. EFI ve/veya config yarım. Broadwell işlemciniz için çok da uyumlu görünmüyor. En basit örneği SMBIOS. Ya kendiniz düzenleyin ya da uygun EFI'yi bulup deneyin. İyi forumlar.
Ben daha sonra Big Sur denedim onda flashı yanlış yazmışım sonra Catalina'da ise kuruluma başladım fakat ilk yeniden başlatmada bu hata ile karşılaştım
VirtualSMC kullanılıyor kext olarak. EFI ve/veya Config yarım. Broadwell işlemciniz için çok da uyumlu görünmüyor. En basit örneği SMBIOS. Ya kendiniz düzenleyin ya da uygun EFI'yi bulup deneyin. İyi Sosyaller.
Ben daha sonra Big Sur denedim onda flashı yanlış yazmışım sonra Catalina'da ise kuruluma başladım fakat ilk yeniden başlatmada bu hata ile karşılaştım
Log:
EFI ve/veya config yarım. Broadwell işlemciniz için çok da uyumlu görünmüyor. En basit örneği SMBIOS. Ya kendiniz düzenleyin ya da uygun EFI'yi bulup deneyin. İyi forumlar.
Technopat EFI ile boot Loop'a giriyor. (OpenCore açılıyor macOS installer a tıklayınca ya da tıklamadan bekleyince tekrar bilgisayar yeniden başlıyor.) Farklı EFI ile ise hiçbir bilgi olmadan Memory panic hatası veriyor.