Hackintosh nasıl kurulur?

Akbal

Decapat
Daha fazla  
RAM
12 GB RAM
SSD veya HDD modeli
120 GB SSD 1 TB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 420
Anakart
H81M-K
İşlemci
Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20GHz
Eski bilgisayarıma Hackintosh kuramadım bir türlü. Chat GPT'den, forumları gezmekten, YouTube'dan video izlemekten yoruldum. Bir türlü kuramıyorum hep "ocs shema" hataları alıyorum. Neden böyle oluyor arkadaşlar? Bir türlü anlamış değilim.

''Kullandığınız opencore configurator ile opencore bootloader sürümü uyumsuz olduğundan dolayı bu sorunu yaşıyorsunuz''
Biri böyle demiş.

Sisteminize en güncel High Sierra kurulabilir. Bizim imajımızı ve EFI klasörümüzü indirerek başlayabilirsiniz.

Hocam denedimiştim zaten hata alıyordum.

"Kullandığınız OpenCore Configurator ile OpenCore bootloader sürümü uyumsuz olduğundan dolayı bu sorunu yaşıyorsunuz"
Biri böyle demiş.

Arkadaşın dediği gibi o yüzden hata alıyordum.

420 için VGA, DVI veya HDMI hangisi ile görüntü alıyorsun? Ayrıca sistem çok eski. Genel olarak önerilmeyecek bir sitemin var maalesef.

VGA ile alıyorum ChatGPT VGA ile bir problem olmayacağını söyledi bana.

420 için VGA, DVI veya HDMI hangisi ile görüntü alıyorsun? Ayrıca sistem çok eski. Genel olarak önerilmeyecek bir sitemin var maalesef.

Maalesef hocam ama YouTube'da benim sistemime yakın bir sisteme Hackintosh kurulum rehberi var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

El Capitan uygun mudur hocam? Benim için güncel olması fark etmiyor.

Chat GPT moda oldu ve %100 doğru söyleyecek diye bir şey yok bilginiz olsun
Sierra+ sürümde VGA desteği yok ve sistem zaten çok eski.
Çok eski sürümler denenebilir ama bu sistem için vakit kaybı deneme yapmak.

HDMI monitörüm var onu kullanarak denesem olur mu? Artı olarak bu sistem için Config hazırlayabilir veya hazırlamama yardım eder misiniz? Memnun olurum.

Siz geçmişte'de benzer sorular sormuş ve sonra ortadan kaybolmuşsunuz.

Evet hocam bir ara pes etmiştim şimdi tekrar deniyorum. Bir bilgisayar daha var elimde sistem şöyle:
RAM 8 GB
512 GB SSD;
UHD 630 4 GB GPU.
(Lenovo 22 icb V530)
Intel Core i5 8400-T 1.70 GHz.

Evet hocam bir ara pes etmiştim şimdi tekrar deniyorum. Bir bilgisayar daha var elimde sistem şöyle:
RAM 8 GB
512 GB SSD;
UHD 630 4 GB GPU.
(Lenovo 22 icb V530)
Intel Core i5 8400-T 1.70 GHz.
Bu sistem ile denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…