Eski bilgisayarıma Hackintosh kuramadım bir türlü. Chat GPT'den, forumları gezmekten, YouTube'dan video izlemekten yoruldum. Bir türlü kuramıyorum hep "ocs shema" hataları alıyorum. Neden böyle oluyor arkadaşlar? Bir türlü anlamış değilim.
Sisteminize en güncel High Sierra kurulabilir. Bizim imajımızı ve EFI klasörümüzü indirerek başlayabilirsiniz.
OpenCore: macOS High Sierra 10.13.6 Intel & AMD kurulum imajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
"Kullandığınız OpenCore Configurator ile OpenCore bootloader sürümü uyumsuz olduğundan dolayı bu sorunu yaşıyorsunuz"
Biri böyle demiş.
420 için VGA, DVI veya HDMI hangisi ile görüntü alıyorsun? Ayrıca sistem çok eski. Genel olarak önerilmeyecek bir sitemin var maalesef.
420 için VGA, DVI veya HDMI hangisi ile görüntü alıyorsun? Ayrıca sistem çok eski. Genel olarak önerilmeyecek bir sitemin var maalesef.
Chat GPT moda oldu ve %100 doğru söyleyecek diye bir şey yok bilginiz olsun
Sierra+ sürümde VGA desteği yok ve sistem zaten çok eski.
Çok eski sürümler denenebilir ama bu sistem için vakit kaybı deneme yapmak.
Siz geçmişte'de benzer sorular sormuş ve sonra ortadan kaybolmuşsunuz.
Bu sistem ile denenebilir.Evet hocam bir ara pes etmiştim şimdi tekrar deniyorum. Bir bilgisayar daha var elimde sistem şöyle:
RAM 8 GB
512 GB SSD;
UHD 630 4 GB GPU.
(Lenovo 22 icb V530)
Intel Core i5 8400-T 1.70 GHz.