burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 478 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 9 Şubat 2022 #1 İzlediğim videolardan nasıl yapılacağını çözemedim. Bana aşama aşama nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? (Gereken islemleri Windows'tan da yapabilirim)
İzlediğim videolardan nasıl yapılacağını çözemedim. Bana aşama aşama nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? (Gereken islemleri Windows'tan da yapabilirim)
Çözüm 4 4 453482 9 Şubat 2022 burakdrs dedi: İzlediğim videolardan nasıl yapılacağını çözemedim. Bana aşama aşama nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? (Gereken islemleri Windows'tan da yapabilirim) Genişletmek için tıkla... Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre.
burakdrs dedi: İzlediğim videolardan nasıl yapılacağını çözemedim. Bana aşama aşama nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? (Gereken islemleri Windows'tan da yapabilirim) Genişletmek için tıkla... Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 9 Şubat 2022 #2 burakdrs dedi: İzlediğim videolardan nasıl yapılacağını çözemedim. Bana aşama aşama nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? (Gereken islemleri Windows'tan da yapabilirim) Genişletmek için tıkla... Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre. Artı 1 Eksi Çözüm
burakdrs dedi: İzlediğim videolardan nasıl yapılacağını çözemedim. Bana aşama aşama nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? (Gereken islemleri Windows'tan da yapabilirim) Genişletmek için tıkla... Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre.
KS KS burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 478 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 9 Şubat 2022 #3 AcRe Und dedi: Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre. Genişletmek için tıkla... Tamam, eve geçince deneyeceğim. AcRe Und dedi: Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre. Genişletmek için tıkla... Kolay bir işlemmiş 1 dakika sürdü. Teşekkür ederim, şu an her şey sıkıntısız çalışıyor (Bluetooth hariç, onun çözümü varsa halletmeye çalışacağım) Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
AcRe Und dedi: Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre. Genişletmek için tıkla... Tamam, eve geçince deneyeceğim. AcRe Und dedi: Bu rehber işinizi görecektir. MacOS’ta yapılması gereken işlemleri macOS’ta, Windows’ta yapılması gereken işlemleri Windows’ta yapın rehbere göre. Genişletmek için tıkla... Kolay bir işlemmiş 1 dakika sürdü. Teşekkür ederim, şu an her şey sıkıntısız çalışıyor (Bluetooth hariç, onun çözümü varsa halletmeye çalışacağım)