swayea Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #11 Kleyn dedi: OpenCore menüsünde Space'e basar mısınız? Bu tuşlamadan sonra 11.X recovery gözüküyor mu bakınız. Genişletmek için tıkla... Gordum ve tikladim, Apple logosunda kaldi. Uzun surmesu normal mi ki? Alt tarafi recovery
Kleyn dedi: OpenCore menüsünde Space'e basar mısınız? Bu tuşlamadan sonra 11.X recovery gözüküyor mu bakınız. Genişletmek için tıkla... Gordum ve tikladim, Apple logosunda kaldi. Uzun surmesu normal mi ki? Alt tarafi recovery
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #12 swayea dedi: Gordum ve tikladim, Apple logosunda kaldi. Uzun surmesu normal mi ki? Alt tarafi recovery Genişletmek için tıkla... Hata veriyorda olabilir, Recovery genel olarak uzun açılıyor.
swayea dedi: Gordum ve tikladim, Apple logosunda kaldi. Uzun surmesu normal mi ki? Alt tarafi recovery Genişletmek için tıkla... Hata veriyorda olabilir, Recovery genel olarak uzun açılıyor.
swayea Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #13 Kleyn dedi: Hata veriyorda olabilir, Recovery genel olarak uzun açılıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyeyim, Config'den yapmanin yolu varmis sanirim onu denerim olmazsa
Kleyn dedi: Hata veriyorda olabilir, Recovery genel olarak uzun açılıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyeyim, Config'den yapmanin yolu varmis sanirim onu denerim olmazsa
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #14 swayea dedi: Biraz daha bekleyeyim, Config'den yapmanin yolu varmis sanirim onu denerim olmazsa Genişletmek için tıkla... Bu sisteme sanal sistem olarak kurmanız daha mantıklı olacaktır. Bu kadar uğraşa girmemek adına.
swayea dedi: Biraz daha bekleyeyim, Config'den yapmanin yolu varmis sanirim onu denerim olmazsa Genişletmek için tıkla... Bu sisteme sanal sistem olarak kurmanız daha mantıklı olacaktır. Bu kadar uğraşa girmemek adına.
swayea Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #15 Kleyn dedi: Bu sisteme sanal sistem olarak kurmanız daha mantıklı olacaktır. Bu kadar uğraşa girmemek adına. Genişletmek için tıkla... USB lazim oluyor. Hem sanal makinelerde performans cok kotu. Ubuntu icinde QEMU kurmustum bir kere USB passthrough ile fakat performans rezaletti. Bunda yine yavas olsa da QEMU kadar degil gibi gorunuyor. Yine de haklisiniz. Sanirim Wi-Fi halledemezsem sanal makineye gececegim
Kleyn dedi: Bu sisteme sanal sistem olarak kurmanız daha mantıklı olacaktır. Bu kadar uğraşa girmemek adına. Genişletmek için tıkla... USB lazim oluyor. Hem sanal makinelerde performans cok kotu. Ubuntu icinde QEMU kurmustum bir kere USB passthrough ile fakat performans rezaletti. Bunda yine yavas olsa da QEMU kadar degil gibi gorunuyor. Yine de haklisiniz. Sanirim Wi-Fi halledemezsem sanal makineye gececegim