U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Uzun süredir çözmeye çalışıyorum ama sorunuma çözüm bulamadım maalesef, sorunu YouTube videosu olarak ekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da Config linki OpenCore.efi Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Uzun süredir çözmeye çalışıyorum ama sorunuma çözüm bulamadım maalesef, sorunu YouTube videosu olarak ekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da Config linki OpenCore.efi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.718 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #2 Video görünmüyor. Sisteminizi belirtin. Artı 0 Eksi
KS KS U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 Hocam videoyu tekrardan yükleyeceğim upload yaparken internette kopukluk yaşanmış yarıda kesilmiş o yüzden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim i5 12400F. MSI H610M-E DDR4 RX6600 8 GB. 16 GB RAM 500GB M.2 SSD. OpenCore 1.0.2 kullanıyorum sistemde tüm kextler güncel. Config de paylaşıyorum. config.plist Son düzenleme: 22 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Hocam videoyu tekrardan yükleyeceğim upload yaparken internette kopukluk yaşanmış yarıda kesilmiş o yüzden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistemim i5 12400F. MSI H610M-E DDR4 RX6600 8 GB. 16 GB RAM 500GB M.2 SSD. OpenCore 1.0.2 kullanıyorum sistemde tüm kextler güncel. Config de paylaşıyorum. config.plist
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.718 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #4 Hala yok. Bizim EFI ve config ile denedin mi ? Artı 0 Eksi
KS KS U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 claus dedi: Hala yok. Bizim EFI ve Config ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet Technopat EFI ve ama sizin paylaştığınız Config değil o Config'le açılmıyordu farklı Config ile kurulumu gerçekleştirdim. config.plist Configide böyle paylaşayım. Artı 0 Eksi
claus dedi: Hala yok. Bizim EFI ve Config ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet Technopat EFI ve ama sizin paylaştığınız Config değil o Config'le açılmıyordu farklı Config ile kurulumu gerçekleştirdim. config.plist Configide böyle paylaşayım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.718 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #6 iMacPro1,1 olarak SMBIOS üret git ve Reset NVRAM at. Sorun düzelmez ise bizim EFI ile denerken nasıl bir hata aldığına dair görsel yolla. Artı 0 Eksi
iMacPro1,1 olarak SMBIOS üret git ve Reset NVRAM at. Sorun düzelmez ise bizim EFI ile denerken nasıl bir hata aldığına dair görsel yolla.