Merhaba.
Yukarıda sistem özellikleri bulunan laptopuma Hackintosh Monterey kurdum. HDMI, parlaklık ve uyku modu çalışmıyor. Ekran kartından bağımsız olarak Ethernet çalışmıyor. Config dosyamı aşağıda bulabilirsiniz. Yardım ederseniz çok sevinirim. config.plist
Böyle berbat EFI ile kurulumu tamamlayıp masaüstüne ulaşmış olmak gerçekten şaşırtıyor. Önce kendi sisteminize uygun EFI'yi ya arayıp bulun ya da oluşturun.
Böyle berbat EFI ile kurulumu tamamlayıp masaüstüne ulaşmış olmak gerçekten şaşırtıyor. Önce kendi sisteminize uygun EFI'yi ya arayıp bulun ya da oluşturun.
Hocam başta Technopat'ın kendi EFI'sini kullandım, onun üzerine eklemeler yaptım. Kendi sistemime uygun EFI nasıl bulacağım hakkında pek bir fikrim yok. Bir adet GitHub sayfası buldum kendi sistemime denk ancak herhangi bir config paylaşılmadığı için harekete geçemiyorum.
2020 Mayıs'tan beri Clover'ın tarih olduğu Hackintosh'u geçtim, konu sahibinin linklediği confige göz atsa zaten OpenCore olduğunu görür. Gereksiz, saçma sapan bir mesaj.
2020 Mayıs'tan beri Clover'ın tarih olduğu Hackintosh'u geçtim, konu sahibinin linklediği confige göz atsa zaten OpenCore olduğunu görür. Gereksiz, saçma sapan bir mesaj.