Hocalarım merhaba, sistemime Hackintosh kurdum ve Dual boot yapamadığım için Windows'u silmem gerekti. Şimdi tekrar Windows 11 yüklemeye çalıştığımda sürücü yok hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hocam sorun tamamen ISO'yu macOS üzerinden yazdırmamla alakalıymış. Farklı bir PC'den Rufus üzerinden yazdırdım ve oldu. Yine de emeğiniz için teşekkür ederim.
Sen şu komutu girmelisin önce diskpart'dan diski seçip. Önce CMD'yi açmalısın Windows kurulum ekranında, bunun için Shift + F10 bas ve diskpart yaz. Sonra bu komutları tek tek yaz.
list disk sel disk x ( "x" Yazdığım kısım kuracağın diskin numarası ). format fs=NTFS quick
Keşke izlenceler'den önce MS-DOS formatında silseydin diski.
Sen şu komutu girmelisin önce diskpart'dan diski seçip. Önce CMD'yi açmalısın Windows kurulum ekranında, bunun için Shift + F10 bas ve diskpart yaz. Diski seçmek için şu komutu kullan.
list disk sel disk x ( "x" Yazdığım kısım kuracağın diskin numarası ). format fs=NTFS quick
İmkan varsa izlenceler'den silip deneyin. Biraz uğraştırıcı olacak. Eğer varsa kısa bir yolu, bilgili arkadaşlar söylesin. Eğer 2. bir bilgisayar varsa takın diski oradan indirin MiniTool'u, NTFS formatında silin ve deneyin.