Çözüldü Hackintosh Sistemi çökertmeyi Başardım!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tortorella

Hectopat
Yer
Antalya
Hardware monitor uygulaması acabilmek icin fakesmc plugins'leri yuklemem gerektigini ogrendim ve multibeast i acip yukledim. Yukleme bitince pc kitlendi ve reset attim. Apple logosunda panic oluyor bilgisayar...

Time machine acikti. Nasıl geri yukleyebilirim?

Time Machine ile sistemi geri yükledim, her şey yerli yerinde duruyor; fakat sistem sadece USB ile boot oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

- - - Güncellendi - - -

[ÇÖZÜLDÜ]

Time Machine ile geri yüklemek için USB'den boot edip, kurulumu başlatır gibi yapıyoruz ve yukarıdan (artık tam adını hatırlamıyorum ama) Sitemi geri yükle ya da Time Machine'i Çalıştır mı yazıyordu tam emin değilim, işte ona basıyoruz. (Zaten Time Machine'in simgesini görürsünüz.)

Sonra önceden yedekleme için hangi diski seçtiyseniz onu seçiyorsunuz ve yükleniyor. Geri açıldığında ses problemleri yaşayabilirsiniz zira ben yaşadım. Onu da bir şekilde hallediyorsunuz.

Boot sorununu ise ilk kurulumda boot sorununu nasıl hallettiyseniz onu tekrar yaparak çözüyorsunuz. Örneğin Multibeast ayarını tekrar yükledim ben ve USB'siz açıldı.

Time Machine canmış onu anladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…