Hackintosh Sonoma boot sırasında hata veriyor

kayrazapt007

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
RAM
16GB 2133MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 M.2 (Win)/Samsung 870 EVO (Hackintosh)
Ekran kartı
Intel HD Graphics 530 (Mac için)
Anakart
MSI GL72 6QF
İşlemci
i7 6700HQ
Herkese selamlar. MSI GL72 6QF cihazıma Hackintosh kurmaya çalışıyorum. Öncesinde Sequoia kurmaya çalıştım. Hackintool üzerinden oluşturduğum yamayı config dosyama uyguladığımda "failed to enable remote wake" hatası alıyorum. Aynı yöntemi önceki Sonoma kurulumumu yaptığımda başarılı olmuştum ancak burada işe yaramadı.

Sonrasında Sequoia ile ilgili bir sorun olduğunu düşünerek bugün tekrar Sonoma kurdum. Aynı Hackintool işlemlerini yaptığımda yine aynı hatayı alıyorum. Kurulumu cihaz modelini başka bir cihaz modeli olarak göstererek yapıyorum (iMacPro1,1).
Hackintool'da buradaki işlemleri yaptığımı eklemek istiyorum.

@Kleyn hocamda da hatırladığım kadarıyla benim cihazımla nerdeyse aynı bir cihaz vardı. Sizde EFI varsa paylaşmanız mümkün mü hocam? Neden Monterey, Ventura kurmuyorsun diyecekseniz XCode kullanmak için.
Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• sonoma.jpg
    546,7 KB · Görüntüleme: 29
Hocam Technopattaki EFI'de ekran kartı ile ilgili bir şey göremediğim için zaten Hackintool ile kartı tanıtmaya çalışıyorum. Sosyalden aldığım EFI üzerine eklemeye çalışıyorum.

Belirttiğim üzere kurulumu yaptım hocam cihazda. Yamada sorun yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…