Merhaba Wireless'i sabahtan beri deniyorum o paket ile fakat olmuyor maalesef programı kuruyor ama Usb Wifi takılı değil yazıyor. SIP'i devre dışı bıraktım başka paketler denedim ama yapamadım bir şeyi eksik mi yapıyorum?Rehber: OpenCore USB olmadan Boot etmek
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...www.technopat.net GitHub - chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter: Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Packages for macOS
Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Packages for macOS - GitHub - chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter: Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Pack...github.com
Buradaki adımları eksiksiz yaptınız değil mi?
Wireless-USB-Big-Sur-Adapter/Usage-macOS-Tahoe.md at master · chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter
Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Packages for macOS - chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adaptergithub.com
Çözdüm Wifi yi hocam.Adımları doğru yaptıysan bir sonraki güncellemeyi bekleyeceksin Wifi için. Yüksek ihtimal çözülür sonraki update ile. Ayrıca 26.0.1 neden geçtin
Aceleye gerek yok. Sequoia geçebilirsin.