Çözüldü Hackintosh UEFI olarak boot edilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba,

Sorunu şu şekilde detaylandırayım. Benim bilgisayarım da Hackintosh, legacy olarak gözüküyor, UEFI olarak gözükmüyor durum böyle olunca boot önceliğini değiştiremiyorum, BIOS inatla Windows'u birinci sıraya koyuyor, Hackintosh kurulu diski ilk sıraya koymuyor hatta diski bile görmüyor(legacy boot kısmında gözüküyor)BIOS neden Hackintosh'u UEFI olarak görünmüyor?

Not: Kurulum yaparken UEFI olarak kurulum yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu rehberdeki sadece EasyUEFI ile ilgili olan işlemleri yapın.
Siz MacOS'i kurdunuz mu yoksa kuracak mısınız? Kuracaksanız USB'yi BIOS'ta görmüyor mu?

Kurulu şu an macOS ile bir sorun yok sadece benim BIOS macOS lagacy olarak görüyor yani eski tip boot olarak görüyor UEFI olarak görmüyor. Benim BIOS önce UEFI diskleri boot ediyor UEFI yoska legacy diskleri boot ediyor.

O zaman Windows üzerinden disk yönetimine girip fotoğraf atar mısınız? Bir de şu an USB'siz boot edebiliyor musunuz? Yoksa macOS'i hiç mi boot edemiyorsunuz?

Hayır USB kullanmıyorum USB'sız boot ediyorum ama legacy olarak boot ediyorum.
disk 0 Windows
disk 1 macOS kurulu

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (422).png
    Ekran Görüntüsü (422).png
    190,6 KB · Görüntüleme: 47
Herkese merhaba,

Sorunu şu şekilde detaylandırayım. Benim bilgisayarım da Hackintosh, legacy olarak gözüküyor, UEFI olarak gözükmüyor durum böyle olunca boot önceliğini değiştiremiyorum, BIOS inatla Windows'u birinci sıraya koyuyor, Hackintosh kurulu diski ilk sıraya koymuyor hatta diski bile görmüyor(legacy boot kısmında gözüküyor)BIOS neden Hackintosh'u UEFI olarak görünmüyor?

Not: Kurulum yaparken UEFI olarak kurulum yaptım.

Hangi Bootloader'i kullandınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı