zCurq Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dilenci 9 Nisan 2021 #1 Hackintosh yazdırıyorum BIOS'dan seçince direkt Windows'u açıyor. Nasıl düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2021
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #2 Hangi sürümü deniyorsun? Catalina veya Big Sur mu yoksa daha eskisi mi?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.017 Makaleler 63 Çözümler 170 10 Nisan 2021 #3 Sistemin nedir? Ayrıca USB'de hangi partitionu bootluyorsun?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #4 Sistemin nedir? Hangi imajı kullandın? OC EFI/EFI/OC içinde config için doğru düzenlemeyi yaptın mı? @tristessehivernale'ın dediği gibi Partition seçenekleri çıktı mı? Çıktı ise diğerleri ilede deneme yap. Sisteminde UEFI desteği var mı? BIOS ayarların doğru mu?
Sistemin nedir? Hangi imajı kullandın? OC EFI/EFI/OC içinde config için doğru düzenlemeyi yaptın mı? @tristessehivernale'ın dediği gibi Partition seçenekleri çıktı mı? Çıktı ise diğerleri ilede deneme yap. Sisteminde UEFI desteği var mı? BIOS ayarların doğru mu?
akardas16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: Sistemin nedir? Hangi imajı kullandın? OC EFI/EFI/OC içinde Config için doğru düzenlemeyi yaptın mı? @tristessehivernale'ın dediği gibi Partition seçenekleri çıktı mı? Çıktı ise diğerleri ile de deneme yap. Sisteminde UEFI desteği var mı? BIOS ayarların doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Big Sur videonıza bakarak yapmaya çalıştım bende USB'den Boot ettiğimde Windows'a atıyor.
Yiğit Gençer dedi: Sistemin nedir? Hangi imajı kullandın? OC EFI/EFI/OC içinde Config için doğru düzenlemeyi yaptın mı? @tristessehivernale'ın dediği gibi Partition seçenekleri çıktı mı? Çıktı ise diğerleri ile de deneme yap. Sisteminde UEFI desteği var mı? BIOS ayarların doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hocam Big Sur videonıza bakarak yapmaya çalıştım bende USB'den Boot ettiğimde Windows'a atıyor.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #6 akardas16 dedi: Hocam Big Sur videonıza bakarak yapmaya çalıştım bende USB'den Boot ettiğimde Windows'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir konu açın ve konuda sisteminizi ve kullandığınız imajı belirtin.
akardas16 dedi: Hocam Big Sur videonıza bakarak yapmaya çalıştım bende USB'den Boot ettiğimde Windows'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir konu açın ve konuda sisteminizi ve kullandığınız imajı belirtin.