Hackintosh USB Wi-Fi Aygıtı Kullanımı ve El Capitan'a Lion Anahtarı Kullanmak

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, iş sebebiyle OS X kullanmam gerekiyor. HP laptop var, Wi-Fi aygıtı uyumlu değil. Yeni bir Wi-Fi aygıtı sipariş etmeyi düşünüyorum, garantinin gitmemesi için servise taktıracağım. Araştırdığım kadarıyla ve daha önce de gördüğümle bilgisayarın BIOS'u sınırlı, o yüzden o aygıt değiştiği zaman BIOS ile de oynamam gerekiyor. BIOS ile ilgili bu işlemleri yapmış arkadaşlar durumu anlatabilir mi ? Bir de BIOS ile ilgili işlemler olduğu için risk olduğunu biliyorum ancak oranlar ne :) Nasıl bir iş yani deneyimlerinizi anlatır mısınız ?

Usb Wi-Fi alarak işi halledebiliyormuşuz. Yarın dosyaları indirip, BIOS ile ilgili gerekenleri yapıp kuracağım.

Apple'ın sitesinde OS X Lion var, onu aldığımda El Capitan'a ürün anahtarını girsem olur mu ? @montezuma

OS = Operating System kısaltması yani işletim sistemi demek.
Biliyorum :)
OS X Mountain Lion Burada adamlar neden paralı koymuş o zaman onu anlamadım. Sadece paralı olan Windows'da değil ki Linux'un paralı olanları var.
O imaj ile kurduğumda bana key sormayacak yani :)
@montezuma Hocam Xcode falan kullanabilirim. Key nasıl lazım değil, bedava mı bu anlayamadım ben.

10.8 Mountain Lion Apple'in parayla sattığı son işletim sistemi. 10.9 Mavericks ile ücretsiz oldu. Şuan ki son işletim sistemi 10.11 El Capitan. Apple Store' den oturum açıp, El Capitan indirip sisteminize rahatlı kurulum yapabilirsiniz. Kısaca Apple İşletim Sistemi için ücret istemiyor.

10.8 Mountain Lion Apple'in parayla sattığı son işletim sistemi. 10.9 Mavericks ile ücretsiz oldu. Şuan ki son işletim sistemi 10.11 El Capitan. Apple Store' den oturum açıp, El Capitan indirip sisteminize rahatlı kurulum yapabilirsiniz. Kısaca Apple İşletim Sistemi için ücret istemiyor.
Çok teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı