Çözüldü Hackintosh USB'siz boot olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Meliodas_48

Decapat
Daha fazla  
Hackintosh kurulumu yaptım. OpenCore Configurator ile her şeyi hallettim ama BIOS'ta Windows dışında başka boot seçeneği çıkmıyor.

Çözüm

Çözüm

Hocam anlamadığım bir şey var yazıda.

Ekran Görüntüsü (6).png

Benim 2 SSD, 1 HDD'im var ve Hackintosh'u disk 1 bölüm 2'ye kurdum ve yazıda tek disk var. sel disk 0 ve sel part 1 seçmiş. Ben sel disk 1, sel part 1 deyip mi devam edeceğim Hackintosh EFI orada olduğu için?

Öyleyse sorunu hallettiniz diye düşünüyorum. Ek olarak Windows'u, OpenCore üzerinden açarsanız cihaz kimliği bir sonraki yeniden başlatmaya kadar değişir. Cihaz kimliğinize bağlı uygulama vs. hata verebilir. Kalıcı veya kötü bir hasar/zarar olmaz fakat kullanımınızı etkiler yani. Windows'u direkt Windows Bootloader ile açmanız daha iyi olacaktır.

Öyleyse sorunu hallettiniz diye düşünüyorum. Ek olarak Windows'u, OpenCore üzerinden açarsanız cihaz kimliği bir sonraki yeniden başlatmaya kadar değişir. Cihaz kimliğinize bağlı uygulama vs. hata verebilir. Kalıcı veya kötü bir hasar/zarar olmaz fakat kullanımınızı etkiler yani. Windows'u direkt Windows Bootloader ile açmanız daha iyi olacaktır.

Tamamdır teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı