Hackintosh uyumlu laptop almak mantıklı mı?

TheKillerOfYou1

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Lenovo Ideapad Gaming 3 var. Bunu satıp Hackintosh yapabileceğim, Mac sevdam var. Bir Gaming laptop almam mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Lenovo Ideapad Gaming 3 var. Bunu satıp Hackintosh yapabileceğim, Mac sevdam var. Bir Gaming laptop almam mantıklı olur mu?

Gaming laptopa macOS kurmak çok da haz vermiyor doğrusunu söylersek. Zaten Gaming cihazların bir çoğunda HDMI ekran kartı çıkışı olunca Hackintosh HDMI'de görüntü vermiyor.

Gaming laptopa macOS kurmak çok da haz vermiyor doğrusunu söylersek. Zaten Gaming cihazların bir çoğunda HDMI ekran kartı çıkışı olunca Hackintosh HDMI'de görüntü vermiyor.
HDMI girişini hiçbir zaman kullanmadım. Gereksiz bence. O yüzden çok umrumda değil açıkçası.

HDMI girişini hiçbir zaman kullanmadım. Gereksiz bence. O yüzden çok umurumda değil açıkçası.

Bende öyle diyordum TAA ki odama dev gibi masa kuracağım diyene kadar. Şimdi kaldık küçücük ekranla.

Bende öyle diyordum TAA ki odama dev gibi masa kuracağım diyene kadar. Şimdi kaldık küçücük ekranla.
Önümüzdeki sene muhtemelen mühendislik bölümünde okuyacağım için portabilite önemli olacak benim için. Bu yüzden HDMI cidden önemli değil. Lütfen konuyu dağıtmayalım.

Önümüzdeki sene muhtemelen mühendislik bölümünde okuyacağım için portabilite önemli olacak benim için. Bu yüzden HDMI cidden önemli değil. Lütfen konuyu dağıtmayalım.

Gaming laptoplar portabilite olarak iyi değil. Pilleri yetmiyor, saçma sapan anlarda ısınıyor falan. Ondan kaynaklı Hackintosh uyumlu bir laptop almak Gaming laptoptan daha mantıklıdır. Böylece Bluetooth ve benzer özellikleri herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…