Hackintosh uyumlu laptop önerisi

wehrmachtt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Hackintosh uyumlu, oyun performansına ihtiyacı olmayan, iş/ofis için kullanılacak 20-30 bin TL arasında güncel bir laptop önerisine ihtiyacım var. Öneriler yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt MacBook Air alsanız olmaz mı? Çünkü Hackintosh en son Intel 10 veya 11. Nesil ile uyumluydu, GPU zaten uyumsuz. macOS kadar stabil olmaz, bütçeniz el verirse 16 GB M2 Air bakabilirsiniz.

Direkt MacBook Air alsanız olmaz mı? Çünkü Hackintosh en son Intel 10 veya 11. Nesil ile uyumluydu, GPU zaten uyumsuz. macOS kadar stabil olmaz, bütçeniz el verirse 16 GB M2 Air bakabilirsiniz.
Bütçeyi biraz zorlamak gerekecek ama, bu seçeneği de düşüneceğim, teşekkürler.

Bütçeyi biraz zorlamak gerekecek ama, bu seçeneği de düşüneceğim, teşekkürler.
Daha önce denedim ben, açıkçası çok uğraştırıcı oluyor ve stabil olmuyor. Zaten Apple silicone işlemciye geçtiği için İntel macbook desteği de yavaş yavaş bitecektir, uygulama destegi de sorun olacaktır. Belki ikinci el bakabilirsiniz veya mac mini düşünürseniz bazen 25k fiyatlara düşüyor M4 mini, onu da alabilirsiniz.

Eğitim indirimiyle çok uyguna geliyor.

Daha önce denedim ben, açıkçası çok uğraştırıcı oluyor ve stabil olmuyor. Zaten Apple silicone işlemciye geçtiği için İntel macbook desteği de yavaş yavaş bitecektir, uygulama destegi de sorun olacaktır. Belki ikinci el bakabilirsiniz veya mac mini düşünürseniz bazen 25k fiyatlara düşüyor M4 mini, onu da alabilirsiniz.

Eğitim indirimiyle çok uyguna geliyor.
Doğru söylüyorsunuz hocam, en iyisi direkt Mac bakmak olacak, tekrardan teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı