Mert1998 Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar daha önceki konumda wireless driveri bulamamıştım şimdi usb wifi almaya karar verdim ama sesi yapamadım şimdide. Bilgisayarım exper a5b-530 model laptop. VİA High Definiton Audio diyor ses kartı için. Arkadaşlar, yine kext driver yada fake ıd olayı felan halletmenin bir yolu varsa yardımcı olur musunuz? Cihazımın detaylı özellikleri burda: Herhangi bir sürücü ihtiyacım var! Yüklemem gereken başka birşey varsa söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2014
Merhaba arkadaşlar daha önceki konumda wireless driveri bulamamıştım şimdi usb wifi almaya karar verdim ama sesi yapamadım şimdide. Bilgisayarım exper a5b-530 model laptop. VİA High Definiton Audio diyor ses kartı için. Arkadaşlar, yine kext driver yada fake ıd olayı felan halletmenin bir yolu varsa yardımcı olur musunuz? Cihazımın detaylı özellikleri burda: Herhangi bir sürücü ihtiyacım var! Yüklemem gereken başka birşey varsa söyler misiniz?
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2014 #2 Bunu deneyin. VoodooHDA for Mavericks - HackintoshOSX.com
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Eylül 2014 #3 Düşük yonga setlerine Mac kurulumu için desteğimiz yoktur.