Hackintosh Xcode Beklenmedik Şekilde Kesildi Hatası

socialmm

Centipat
Merhabalar,ben Socialmm. Sistem özelliklerim:
  • Ryzen 7 2700X
  • X370 Gaming Pro Carbon anakart
  • 24 GB RAM
  • Nvidia GTX 1050 Ti
  • 250 GB M2 SSD, bunda Windows kurulu.
  • 2 TB harddisk buna Hackintosh kurmaya calisiyorum

Llk olarak macOS High Sierra 10.13.6 AMD & Intel İmajı adlı konudan indirdigim dosyayla kurulumu başarılı şekilde yaptım ve amacım Xcode kullanmaktı ve App Store'den indirmeye calisirken Mojave sürümü olmasi hatası aldım.
Systemversion.plist dosyasini duzenleyerek 10.14.3 gibi gösterdim ve indirme basarılı şekilde oldu.

Xcode'un ilk ekranı sorunsuz bir şekilde geldi ve yeni proje butonuna tıkladığımda beklenmedik şekilde kesildi hatası alıyorum nasıl çözebilirim, ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bunun dışında ufak tefek sıkıntılar mevcut, bu sorunu çözdükten sonra onlar için de yardım isteyecegim. Ekran kartı devreye girmiyor, her açılışta seçmem gerekiyor gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altta ki configlerde minimum versiyonu asagida ki gibi degistirip, xcode yeniden baslatip bi bakabilirsin

Minimum System Version: 10.13.6

- Xcode.app/Contents/Info.plist
- Xcode.app/Contents/Developer/Applications/Simulator.app/Contents/Info.plist

Altta ki configlerde minimum versiyonu asagida ki gibi degistirip, xcode yeniden baslatip bi bakabilirsin

Minimum System Version: 10.13.6

- Xcode.app/Contents/Info.plist
- Xcode.app/Contents/Developer/Applications/Simulator.app/Contents/Info.plist

Text Editor ile açıp 10.14.3 arama yapip 10.13.6 ile değistirdim kaydedip yeniden baslattim ve xcode hiç açılmıyor. Hasar görmüş olabilir uyarısı alıyorum.

Güncel sürüm için App store üzeriden kontrol edildiğinde 10.14.3 ve üstü olması gerektiği yazıyor.
Mümkün olursa 10.1 sürümü ile deneyebilirsin.
Peki nereden indirebilirim ? Araştırma yaptım ama bulamadım zahmet olmaz ise.
Peki nereden indirebilirim ? Araştırma yaptım ama bulamadım zahmet olmaz ise.
[/QUOTEa
Apple'ın sitesinden 10.1'i indirdim ve paketi ayrıştırdım. Açtığımdan ekrana herhangi bir sey gelmiyor. Altta açılmış şekilde bekliyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba ?

Apple Developer Buradan giriş yapıp indirebilirsin.
Kurulum yapmadan önce eski indirdiklerini komple kaldırıp, sistemi yeniden başlatıp denedin mi ?
Evet komple kaldırdım yeniden başlattım ve yeni indirdiğim 10.1 sürümünü kurdum. Sağ tıklayınca söyle bir şey geliyor ekrana.

Üstten File / New / Project diyerek yeni proje actim ve suan sikintisiz oldu ekran gelmiyor ama ustten halledebiliyorum sorun cozuldu sayilir macle ilgili baska sikintilar var bu konunun devamindan mi yazayim yeni konu acmam mi uygun olur ?

Son düzenleme:
Peki macOS sürümün en güncel halde mi ? Güncellemeleri kontrol eder misin ?
10.13.6 sürümünde güncellemeler kısmında safarı ve itunes'ti sanırım. Onların güncellemesi vardı. Yükledim, onun dışında güncelleme gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…