TRali53 Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:55 #1 Bilgisayarın daha hızlı başlaması için açmak istiyorum. Kurmadan önce kapatmak gerekiyor, kurduktan sonra açılabilir mi?
Bilgisayarın daha hızlı başlaması için açmak istiyorum. Kurmadan önce kapatmak gerekiyor, kurduktan sonra açılabilir mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.027 Makaleler 60 Çözümler 842 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 21:04 #2 Açabilirsin.
TRali53 Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 21:30 #3 claus dedi: Açabilirsin. Genişletmek için tıkla... reis şuan windowsa kısa süreliğine geri dönmeye çalışıyorum format usb başlatılırken bilgisayar kendini yeniden başlatılıyor. Uefi bekleme ekranı tekrarlanıp duruyor
claus dedi: Açabilirsin. Genişletmek için tıkla... reis şuan windowsa kısa süreliğine geri dönmeye çalışıyorum format usb başlatılırken bilgisayar kendini yeniden başlatılıyor. Uefi bekleme ekranı tekrarlanıp duruyor