V volkangoren Centipat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 21 6 Kasım 2019 #1 Şu anda Mojave 10.14.6 sürümünü kullanıyorum ve Catalina güncellemesinin geldiğini ve istediğimde kurabileceğinin uyarısını veriyor sistem. Güncelleme yapılabilir mi, bir hata alır mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2019
Şu anda Mojave 10.14.6 sürümünü kullanıyorum ve Catalina güncellemesinin geldiğini ve istediğimde kurabileceğinin uyarısını veriyor sistem. Güncelleme yapılabilir mi, bir hata alır mıyım?
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Kasım 2019 #2 Ben kurdum. Sorunsuz upgrade oldu. Güncel kext ve clover ile neden olmasın?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Kasım 2019 #3 Büyük güncellemeler biraz sıkıntılı olabilir. Öncesinde kesinlikle Clover güncellenmelidir. Clover Configurator ile Clover'ı güncelleyebilirsiniz.
Büyük güncellemeler biraz sıkıntılı olabilir. Öncesinde kesinlikle Clover güncellenmelidir. Clover Configurator ile Clover'ı güncelleyebilirsiniz.
V volkangoren Centipat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 21 6 Kasım 2019 #4 Konuyla alakalı karar vereyim önce öyleyse, sıkıntısız kullanırken bi sıkıntı çıkma ihtimalini göze alabilir miyim diye. Hz.futureorkun dedi: Ben kurdum. Sorunsuz upgrade oldu. Güncel kext ve clover ile neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Güncel kext'ten kast ettiğiniz nedir?
Konuyla alakalı karar vereyim önce öyleyse, sıkıntısız kullanırken bi sıkıntı çıkma ihtimalini göze alabilir miyim diye. Hz.futureorkun dedi: Ben kurdum. Sorunsuz upgrade oldu. Güncel kext ve clover ile neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Güncel kext'ten kast ettiğiniz nedir?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.274 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #5 Güncel derken yeni sürüm kext'leri kullanmak gerek update yapacaksınız.