orvos Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Selamlar, Sorumda olduğu gibi merak ettim. Kardeşim iPad Pro 11 aldı ve Lenovo laptopu var ve buna Hackintosh kursak airdrop kullanabilir mi sanki gerçek bir Apple bilgisayar gibi hem de iCloud'da dosyalarını eşzamanlı görebilir. Sevgiler.
Selamlar, Sorumda olduğu gibi merak ettim. Kardeşim iPad Pro 11 aldı ve Lenovo laptopu var ve buna Hackintosh kursak airdrop kullanabilir mi sanki gerçek bir Apple bilgisayar gibi hem de iCloud'da dosyalarını eşzamanlı görebilir. Sevgiler.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 9 Ocak 2021 #2 Native destekli bir karta ihtiyacın var. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 9 Ocak 2021 #3 Çalışır diye biliyorum. Hackintosh cihazlar aynı orijinal Mac sistemleri gibi çalışır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Çalışır diye biliyorum. Hackintosh cihazlar aynı orijinal Mac sistemleri gibi çalışır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
atkaksoy501 Picopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #4 Airdrop hangi teknolojiyi kullanıyor bilmiyorum ama sadece yazılımla değil donanımla da ilgili olacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Airdrop hangi teknolojiyi kullanıyor bilmiyorum ama sadece yazılımla değil donanımla da ilgili olacağını düşünüyorum.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 9 Ocak 2021 #5 Kemânkeş- dedi: Çalışır diye biliyorum. Hackintosh cihazlar aynı orijinal Mac sistemleri gibi çalışır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Xcode çalışmıyor diye biliyorum. Iphone'a program yazmak için kurmayı düşünüyordum. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Çalışır diye biliyorum. Hackintosh cihazlar aynı orijinal Mac sistemleri gibi çalışır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Xcode çalışmıyor diye biliyorum. Iphone'a program yazmak için kurmayı düşünüyordum.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 9 Ocak 2021 #6 Kemânkeş- dedi: Çalışır diye biliyorum. Hackintosh cihazlar aynı orijinal Mac sistemleri gibi çalışır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kartının WiFi + Bluetooth olması gerekiyor diye biliyorum. Ek olarak native de olması gerekiyor. Büyük ihtimal çalışmayacak ama, sistemini söyler misin? Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Çalışır diye biliyorum. Hackintosh cihazlar aynı orijinal Mac sistemleri gibi çalışır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kartının WiFi + Bluetooth olması gerekiyor diye biliyorum. Ek olarak native de olması gerekiyor. Büyük ihtimal çalışmayacak ama, sistemini söyler misin?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 9 Ocak 2021 #7 Lodge dedi: Kartının WiFi + Bluetooth olması gerekiyor diye biliyorum. Ek olarak native de olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Lodge dedi: Kartının WiFi + Bluetooth olması gerekiyor diye biliyorum. Ek olarak native de olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
KS KS orvos Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #8 Lodge dedi: Kartının Wi-Fi + Bluetooth olması gerekiyor diye biliyorum. Ek olarak Native de olması gerekiyor. Büyük ihtimal çalışmayacak ama, sistemini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kusura bakmayın anca bulabildim modeli, model: V330-15ıkb laptop (lenovo) - type 81AX Radeon 530 grafik kartı var i7 8550U ile. Artı 0 Eksi
Lodge dedi: Kartının Wi-Fi + Bluetooth olması gerekiyor diye biliyorum. Ek olarak Native de olması gerekiyor. Büyük ihtimal çalışmayacak ama, sistemini söyler misin? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kusura bakmayın anca bulabildim modeli, model: V330-15ıkb laptop (lenovo) - type 81AX Radeon 530 grafik kartı var i7 8550U ile.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 9 Ocak 2021 #9 İnternette kartının modelini bulamadım. Atarsan sevinirim. Artı 0 Eksi
KS KS orvos Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #10 Lodge dedi: İnternette kartının modelini bulamadım. Atarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... https://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-530-GPU-Benchmarks-and-Specs.214534.0.html AMD Radeon 530. Artı 0 Eksi
Lodge dedi: İnternette kartının modelini bulamadım. Atarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... https://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-530-GPU-Benchmarks-and-Specs.214534.0.html AMD Radeon 530.