Hackintosh'da GPU Fan'ı Kontrol Etme

lisa

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Sahip olduğum ATI Radeon HD 5570 Ekran kartı yüklü kexti ile çalışmakta fakat kullandığım bir emulatörden dolayı Gpu ısısı maximum 70 veya 72 oluyor. Bu sorunu biraz aşağı çekmek için fanı kontol etmek istiyorum özellikle emulatör açıkken.
Nasıl yapabiliriz,konu hakkından bilgili arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa mutlu olurum.

Bu programı kulladım bir işe yaramadı Gpu fanınıda görmemeişti.Birde şu programı kurdum oda Gpu'yu görmedi. i8kfangui - OSx86.net Hackintosh

Fanları kontrol eden güzel bir program buldum.Tüm fanları, ısı değerlerini görüyor. Benim hackintoshda sorun çıkardı umarım sizde çıkarmaz :)
Macs Fan Control - Macs Fan Control - control fans of any Mac & Boot Camp! | CRYSTALIDEA Software

Bende verdiği sorunu çok araştırdım ama altından kalkamadım konu hakkında bilgili arkadaşlar yorum yapmayı unutmasınlar :)
SMC'i resetlememi istiyor anladığım kadarıyla.
Resmi bir türlü ekleyemedi nasıl ekleniyor arkadaşlar pcden foruma?

- - - Güncellendi - - -

Birde arkadaşlar sitesi şu açıklamayı yapmış;

1. Diğer fan kontrol yazılımıyla çakışmalar:

Bir Fan / kontrol SMC ile çalışan diğer programlar ile birlikte Mac Fan Kontrol kullanmamalısınız, görmesine MFC neden olabilir. Bu tür uygulamalar örnekler: smcFanControl, Fan Control, HDD Fan Kontrol ve iStatMenus (sadece fan kontrol). Zaten bu uygulamalar biri yüklüyse, kaldırın, ve ya SMC reset (daha iyi) veya modu ve sonrasında uyku Mac koymak.

Tüm fanları kaldırdım sensörleride fakat yine çakışıyor. Hepsine kaldırdığımı nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı