Çözüldü Hackintosh'da OC yaparken "Configuration requires vault but no vault provided!" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ciyan

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar Hackintosh kurulumunu sorunsuz tamamladım, OC ile ayarlarımı yapıyordum fakat Clover ile yapmaya çalışırken restart yaptıktan sonra ekte bulunan hatadan dolayı masaüstüne ulaşamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

1644085227621.jpg
1644085227621.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurulumunu yaptığım sistemi config ile boot etmeye çalıştığımda ekteki ekran görüntüsüyle karşılaşıyorum zaten. Hiçbir şekilde boot olmuyor. Ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim Mac masaüstünü görebilmek için?
Yedek bir EFI dosyanız var ise şimdilik onu kullanın sistemi açabilmek için. Eğer yok ise attığım linkteki EFI dosyasını kullanın. Onun dışında yapabileceğiniz pek bir yöntem yok.
Kurulumunu yaptığım sistemi config ile boot etmeye çalıştığımda ekteki ekran görüntüsüyle karşılaşıyorum zaten. Hiçbir şekilde boot olmuyor. Ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim Mac masaüstünü görebilmek için?
Yedek bir EFI dosyanız var ise şimdilik onu kullanın sistemi açabilmek için. Eğer yok ise attığım linkteki EFI dosyasını kullanın. Onun dışında yapabileceğiniz pek bir yöntem yok.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı