Arkadaşlar müzik prodüksiyonu yapıyorum. İki monitör kullanmam gerekli 10.10 yosemiteyi sorunsuz bir şekilde tek monitörle kullanıyorum fakat 2. monitörü bağladığımda 2. monitör çalışmıyor.. Ve de 2. monitörü bağladığım dvı portuna tek monitör bağladığımdada çalışmıyor. Ekran kartım zotac geforce gt630 128bit 2gb versiyonu. 2. portu nasıl aktif edeceğim?
Arkadaşlar konunun sahibiyim diğer hesabım nedense konuya cevap yazmamı engelledi.... Monitörü pc kapalıyken bağlıyorum 2. bağladığım monitör de açılıyor clover ekranına kadar. Cloverde sistemi açtıktan sonra tekrar 1. monitöre geçiyor 2. monitör çalışmıyor..
Ekran kartının her şeyi çalışıyor fakat 2048 yerine 1024 yazıyor bilgilerine bakınca.
Kartta DVI, HDMI ve VGA portu var. İki adet VGA birden destekliyormuş. Yani iki monitör de VGA ile bağlanmalı. Biri zaten VGA, diğeri için de DVI'dan VGA'ya dönüştürücü kullanacaksınız.