orhandogan
Decapat
Daha fazla
Herkese merhaba, birkaç zaman önce bilgisayarıma Hackintosh sonomo kurdum, kurulum rahat oldu fakat Wi-Fi, Bluetooth gibi servislerin eksikliği yüzünden dün tekrar Windows'a geçiş yapmaya karar verdim.
Yıllardır yaptığım Windows formatlama işini yapacağım için rahat rahat USB'yi hazırladım bilgisayara taktım fakat BIOS'ta USB'yi görmeme rağmen tıkladığımda USB'den boot edemiyorum. Tıkladığımda tekrar BIOS'a atıyor.
Her şeyi denedim biraz daha denemeye devam edersem kafayı yiyeceğim için en sonunda buraya yazmaya karar verdim, bilgisayarıma önümüzdeki hafta ihtiyacım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Denediğim şeyler.
Yıllardır yaptığım Windows formatlama işini yapacağım için rahat rahat USB'yi hazırladım bilgisayara taktım fakat BIOS'ta USB'yi görmeme rağmen tıkladığımda USB'den boot edemiyorum. Tıkladığımda tekrar BIOS'a atıyor.
Her şeyi denedim biraz daha denemeye devam edersem kafayı yiyeceğim için en sonunda buraya yazmaya karar verdim, bilgisayarıma önümüzdeki hafta ihtiyacım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Denediğim şeyler.
- Secure Boot kapattım işe yaramadı.
- Fast boot kapattım işe yaramadı.
- CSM Support modundu açtım işe yaramadı.
- Flash disk 2 tane gözüküyor biri UEFI diğer normal ikisini de denedim işe yaramadı.