M memet213 Kilopat Katılım 5 Mayıs 2015 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #1 Tam performanslı yosemite 10.10.4 kullanıyorum. Windows 8.1 de yüklemek istiyorum. Dualboot gibi bir amacım yok. Başka bir harddiske yükleyeceğim. Açarken seçerim diski. Ancak os x üzerinden windows yükleme usbsi oluşturamıyorum. Nasıl yapabilirim?
Tam performanslı yosemite 10.10.4 kullanıyorum. Windows 8.1 de yüklemek istiyorum. Dualboot gibi bir amacım yok. Başka bir harddiske yükleyeceğim. Açarken seçerim diski. Ancak os x üzerinden windows yükleme usbsi oluşturamıyorum. Nasıl yapabilirim?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #2 Şu videoyu incele: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoyu incele: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et