brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 18 Mayıs 2016 #1 Umarım faydalı bir paylaşım olur. İyi seyirler, sorularınız varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2016
Umarım faydalı bir paylaşım olur. İyi seyirler, sorularınız varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mali10 Hectopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2016 #2 Boot sorunuma çok faydalı oldu teşekkür ederim.Sistem sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat hiçbir driver'i tanıtamadım .Anakartım MSI H170A Pro Gaming
Boot sorunuma çok faydalı oldu teşekkür ederim.Sistem sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat hiçbir driver'i tanıtamadım .Anakartım MSI H170A Pro Gaming
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 20 Mayıs 2016 #3 Driver derken çalışmayan hangi fonksiyonlar örneğin Ethernet mi ses mi ?
mali10 Hectopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #4 Evet ses ve Ekran kartını tanımlayamadım bir türlü
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 23 Mayıs 2016 #5 Multibeas programı gerekli sürücüleri kurabilirsin konuyu incele. [Başarılı Kurulum] Z170 Deluxe El Capitan
Multibeas programı gerekli sürücüleri kurabilirsin konuyu incele. [Başarılı Kurulum] Z170 Deluxe El Capitan
M manofsteal Hectopat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #6 brltpc dedi: Umarım faydalı bir paylaşım olur. İyi seyirler, sorularınız varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/konu/os-x-kurulum-yardim.331707/ yardımcı olur musun
brltpc dedi: Umarım faydalı bir paylaşım olur. İyi seyirler, sorularınız varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/konu/os-x-kurulum-yardim.331707/ yardımcı olur musun