Hackintosh'u kaldırıp Windows'a Geri Dönme

scott431

Centipat
Arkadaşlar, Hackintosh Catalina kurdum. Hiç memnun kalmadım. Tekrardan Windows'a nasıl geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Hackintosh'u tamamen kaldırmak istiyorum. Sadece Windows kurmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, tekrardan Windows ISO'yu flash belleğine yaz.
Sonra Windows'u normal kurma işlemi yaparken diskleri tamamen sil ve bölümle hangisine kurulucağını seç.
Tekrardan sıfır bir Windows'a dönmüş oldunuz.

Arkadaşlar, Hackintosh Catalina kurdum. Hiç memnun kalmadım. Tekrardan Windows'a nasıl geri dönebilirim? Yardımcı olur musunuz? Hackintosh'u tamamen kaldırmak istiyorum. Sadece Windows kurmak istiyorum.

Hocam Hackintosh´u kurabildiyseniz Windows´a çok kolay dönebilirsiniz. Hackintosh´u kaldırmak için yapmanız gereken tek şey Windows´un kurulumuna başlamadan önce gelen ekrandaki bütün partitionları formatlamak.

Direk iso'yu rufus ile yazdırdım kurdum sorun cıkmadı hackintos'u kurmam catalina'yı kurmam baya bi uzun sürmüştü hiç windows'a geri dönmeyi denememiştim format atınca hackintos catalina kalktı tamamen
İzin varsa birşey daha sormak istiyorum hackintos'tan windows'a döndüm fakat açılışta windows ekranı geliyor ardına bi ekran daha geliyor yuvarlak dönüyor sonra hoş geldiniz yazısı vs geliyor gelen 2.ekran hackintos'tanmı kaynaklanıyor olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…