Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 10 Şubat 2022 #1 Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi?
Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi?
SSGHOST.EXE Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de evet
Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de evet
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 10 Şubat 2022 #4 Sence yasal gibi mi duruyor yaptiklarin? IP adresini bulup da ne yaptin, korkutmaktan baska hicbir ise yaramiyor cunku.
Sence yasal gibi mi duruyor yaptiklarin? IP adresini bulup da ne yaptin, korkutmaktan baska hicbir ise yaramiyor cunku.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 10 Şubat 2022 #5 Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yasal değil onun yerine şikayet edebilirsiniz polise haklıyken haksız duruma düşersiniz eğer atarsanız.
Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yasal değil onun yerine şikayet edebilirsiniz polise haklıyken haksız duruma düşersiniz eğer atarsanız.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 10 Şubat 2022 #6 Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yasal olduğunu sanmıyorum.
Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Yasal olduğunu sanmıyorum.
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #7 Tabii ki edebilir.
Grington Attopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #8 IP adresiyle öyle fazla bir şey yapamazsın yani bilgisayarına girmek virus atmak falan.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 10 Şubat 2022 #9 Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam n'olur bana da verin.
Linux Kaymak dedi: Merhaba, virüs yaptım ve bana söven bir çocuğun IP adresini filan buldum. Peki bunları polise şikayet edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam n'olur bana da verin.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 10 Şubat 2022 #10 Grington dedi: IP adresiyle öyle fazla bir şey yapamazsın yani bilgisayarına girmek virus atmak falan. Genişletmek için tıkla... Virusu IP adresini bulmasi sayesinde atmamis, virusu atip IP adresini bulmus sanirim.
Grington dedi: IP adresiyle öyle fazla bir şey yapamazsın yani bilgisayarına girmek virus atmak falan. Genişletmek için tıkla... Virusu IP adresini bulmasi sayesinde atmamis, virusu atip IP adresini bulmus sanirim.