Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #11 Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum da sen bilgisayarını bir virüs programıyla taramadin mi? Genişletmek için tıkla... Sonradan Malwarebytes ile tarama yaptım bir sürü şey çıktı temizledim ondan sonra temp, %temp%, prefetchdeki kirli dosyaları sildim.
Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum da sen bilgisayarını bir virüs programıyla taramadin mi? Genişletmek için tıkla... Sonradan Malwarebytes ile tarama yaptım bir sürü şey çıktı temizledim ondan sonra temp, %temp%, prefetchdeki kirli dosyaları sildim.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.791 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #12 Anlıyorum, temizleme yaptıktan sonra tekrar tarattin mi ve hesaplarında 2AD açtın mı?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #13 Phishing gibi. Ama bir virüs taraması yapın. ESET Internet Security'yi İndirin | ESET ESET Internet Security'nin en güncel sürümünü indirin, teknolojinin keyfini güvenle çıkarın. www.eset.com İndirip tam tarama yapın.
Phishing gibi. Ama bir virüs taraması yapın. ESET Internet Security'yi İndirin | ESET ESET Internet Security'nin en güncel sürümünü indirin, teknolojinin keyfini güvenle çıkarın. www.eset.com İndirip tam tarama yapın.
Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #14 hamzaunsal dedi: Ekran görüntüsünde aynı mailin 15 kişiye gönderildiği görünüyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu benim maillerim bir kaçını bilmiyorum. Dosya Ekleri F626D55F-E81D-4BEB-A6C5-A19B77FB2372.png 253,8 KB · Görüntüleme: 284
hamzaunsal dedi: Ekran görüntüsünde aynı mailin 15 kişiye gönderildiği görünüyor. Genişletmek için tıkla... Çoğu benim maillerim bir kaçını bilmiyorum.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #15 İyi olmuş ama bence yine de format lazım. Sağlam bir virüs gibi duruyor. Bence riske değmez. Ayrıca hesaplarınızda 2ad açarsanız çok iyi olur.
İyi olmuş ama bence yine de format lazım. Sağlam bir virüs gibi duruyor. Bence riske değmez. Ayrıca hesaplarınızda 2ad açarsanız çok iyi olur.
Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #16 Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum, temizleme yaptıktan sonra tekrar tarattin mi ve hesaplarında 2AD açtın mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini açtım.
Park Müdürü Benson dedi: Anlıyorum, temizleme yaptıktan sonra tekrar tarattin mi ve hesaplarında 2AD açtın mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini açtım.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 5 Eylül 2022 #17 Ramboo27 dedi: Hepsini açtım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle format şart. Eleman sağlam girmiş bilgisayara.
Ramboo27 dedi: Hepsini açtım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle format şart. Eleman sağlam girmiş bilgisayara.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #18 Ramboo27 dedi: Çoğu benim maillerim bir kaçını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün hesaplar adamda sanki. Format atın çok hızlı bir sekilde.
Ramboo27 dedi: Çoğu benim maillerim bir kaçını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün hesaplar adamda sanki. Format atın çok hızlı bir sekilde.
Ramboo27 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #19 Gojou Satoru dedi: İyi olmuş ama bence yine de format lazım. Sağlam bir virüs gibi duruyor. Bence riske değmez. Ayrıca hesaplarınızda 2ad açarsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... İyi olmuş derken?
Gojou Satoru dedi: İyi olmuş ama bence yine de format lazım. Sağlam bir virüs gibi duruyor. Bence riske değmez. Ayrıca hesaplarınızda 2ad açarsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... İyi olmuş derken?
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.763 Çözümler 18 5 Eylül 2022 #20 Hocam çok fena hacklenmişsiniz hemen format atın.