M Milks Femtopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Bir haftadan beri yasadigim bir olay bilgisayarimda video izlerken sayfanin buyulup kuculmesi. Bir anda Alt Tab yapilmasi, internetin yavaslamasi ve farede ani hareketler olmasi. Bir nedeni olabilir mi yoksa hacklendim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Bir haftadan beri yasadigim bir olay bilgisayarimda video izlerken sayfanin buyulup kuculmesi. Bir anda Alt Tab yapilmasi, internetin yavaslamasi ve farede ani hareketler olmasi. Bir nedeni olabilir mi yoksa hacklendim mi?
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Klavye takılı kalmış olabilir? Mouse'da lod varsa yukarı kaldırdığınızda bile oynamaya devam edebilir.
Klavye takılı kalmış olabilir? Mouse'da lod varsa yukarı kaldırdığınızda bile oynamaya devam edebilir.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Geçmiş olsun Defender açıkmı veya başka antirüs programınız var mı varsa kontrol edin virüsler genelde kapatıyor.
Geçmiş olsun Defender açıkmı veya başka antirüs programınız var mı varsa kontrol edin virüsler genelde kapatıyor.
F FearOnEyes Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2022 #4 Görev Yöneticisi'nden çalışan işlemlere bakın. Eğer yabancı bir işlem varsa bir problem olabilir.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #5 Kasperksy indirip tam tarama yapın. Sonuçlar çıkarsa karantinaya alın.
M Milks Femtopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #6 nickyokaga dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapın. Sonuçlar çıkarsa karantinaya alın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky var zaten ve laptop kullanıyorum. contyinemilucifer dedi: Klavye takılı kalmış olabilir? Mouse'da lod varsa yukarı kaldırdığınızda bile oynamaya devam edebilir. Genişletmek için tıkla... Lod yok diye biliyorum laptop kullanıyorum.
nickyokaga dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapın. Sonuçlar çıkarsa karantinaya alın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky var zaten ve laptop kullanıyorum. contyinemilucifer dedi: Klavye takılı kalmış olabilir? Mouse'da lod varsa yukarı kaldırdığınızda bile oynamaya devam edebilir. Genişletmek için tıkla... Lod yok diye biliyorum laptop kullanıyorum.
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #7 Milks dedi: Kaspersky var zaten ve laptop kullanıyorum. Lod yok diye biliyorum laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka mouse'la ilgili bir şey. Laptopla ilgili değil. Hangi mouse seninkisi ?
Milks dedi: Kaspersky var zaten ve laptop kullanıyorum. Lod yok diye biliyorum laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka mouse'la ilgili bir şey. Laptopla ilgili değil. Hangi mouse seninkisi ?
M Milks Femtopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #8 contyinemilucifer dedi: Kanka Mouse'la ilgili bir şey. Laptopla ilgili değil. Hangi mouse seninkisi? Genişletmek için tıkla... HyperX PulseFire Dart. FearOnEyes dedi: Görev Yöneticisi'nden çalışan işlemlere bakın. Eğer yabancı bir işlem varsa bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bundan başka yabancı bir şey bulamadım. Araştırdığımda bazen virüs olabildiği yazıyor. Dosya Ekleri unknown.png 13,8 KB · Görüntüleme: 42
contyinemilucifer dedi: Kanka Mouse'la ilgili bir şey. Laptopla ilgili değil. Hangi mouse seninkisi? Genişletmek için tıkla... HyperX PulseFire Dart. FearOnEyes dedi: Görev Yöneticisi'nden çalışan işlemlere bakın. Eğer yabancı bir işlem varsa bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Bundan başka yabancı bir şey bulamadım. Araştırdığımda bazen virüs olabildiği yazıyor.
F FearOnEyes Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2022 #9 Milks dedi: HyperX PulseFire dart. Bundan başka yabancı bir şey bulamadım. Araştırdığımda bazen virüs olabildiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemi seçip dosya konumuna git deyin. Eğer bilinen bir uygulamaysa sorun olacağını düşünmüyorum.
Milks dedi: HyperX PulseFire dart. Bundan başka yabancı bir şey bulamadım. Araştırdığımda bazen virüs olabildiği yazıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemi seçip dosya konumuna git deyin. Eğer bilinen bir uygulamaysa sorun olacağını düşünmüyorum.
M Milks Femtopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #10 FearOnEyes dedi: İşlemi seçip dosya konumuna git deyin. Eğer bilinen bir uygulamaysa sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, baktım bilinen bir uygulama.
FearOnEyes dedi: İşlemi seçip dosya konumuna git deyin. Eğer bilinen bir uygulamaysa sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, baktım bilinen bir uygulama.