Böyle 2 tane mesaja rastladım az çok ingilizce bildiğim için tehditler ve uygunsuz mesajlar içeriyordu ne yapmam lazım hotmail hesabımın şifresini değiştirmeli miyim ? Fotoğraftakiler ne kadar doğru ve hacklendiysem bunu nasıl kanıtlanabilir eğer böyle bir şey yoksa yok olduğunu nerden bilebilirim
İlk attığım fotoğraftaki ilk mail ardından 2. mesaj geldi
Bitdefender gibi iyi bir programla bilgisayarınızı taratın, mail şifrenizi ne olur ne olmaz değiştirin. Bana olta gibi geldi çünkü gerçekten fidye vs isteseler bilgisayar ekranınızda çıkardı bu mesajlar ve hiçbir şey yapamazdınız diye biliyorum.
Eyvallah ilgilenenler için yeni mesajlar geldikçe okuyorum ve uygulayacağım zaten bilgisayara yeni format atmıştım internette nerelere baktığımı iyi biliyorum nasıl bu mesajı aldım onu çözmeye çalışıyorum
Eyvallah ilgilenenler için yeni mesajlar geldikçe okuyorum ve uygulayacağım zaten bilgisayara yeni format atmıştım internette nerelere baktığımı iyi biliyorum nasıl bu mesajı aldım onu çözmeye çalışıyorum
Yaşadığım bölgenin pc teknik elemanıyım semtimdeki polis karakoluna yazıcı driver ı kurarken aniden buna benzer hacklendiniz falan filan bol tehdit arama geçmişini gördüm gülücüklü saçma sapan bir çıktı vermişti yazıcı bu olayı nasıl anlattığını yazmış sistem açığı buldum bilgisayarına sızdım yazmıştı hee birde bitcoin numarası atmış