4 492067 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 435 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mart 2023 #31 Have I been pwned dan bakabilirsiniz. Bir veri sızıntısı varsa size ne yapmanız gerketiğini söyleyebilir. Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com
Have I been pwned dan bakabilirsiniz. Bir veri sızıntısı varsa size ne yapmanız gerketiğini söyleyebilir. Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 1 Mart 2023 #32 492067 dedi: Have I been pwned dan bakabilirsiniz. Bir veri sızıntısı varsa size ne yapmanız gerketiğini söyleyebilir. Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Burada benim bilgilerimle ilgili bir sıkıntı çıkmadı. Ailedekiler için aynısını diyemiyorum ama.
492067 dedi: Have I been pwned dan bakabilirsiniz. Bir veri sızıntısı varsa size ne yapmanız gerketiğini söyleyebilir. Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Burada benim bilgilerimle ilgili bir sıkıntı çıkmadı. Ailedekiler için aynısını diyemiyorum ama.