glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.455 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 4 Aralık 2021 #11 Yahu adam bilgisayarı açamıyorum diyor siz hala format diyorsunuz ya. Ne içtiniz?
Wossie Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #12 Aqely dedi: Malwarebytes ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Açılmıyor demiş.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Aralık 2021 #13 Ne indirdiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
Wossie Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #14 glikojen dedi: Yahu adam bilgisayarı açamıyorum diyor siz hala format diyorsunuz ya. Ne içtiniz? Genişletmek için tıkla... Farklı bir Bilgisayar'dan USB'ye yazdırıp BIOS üzerinden format atabilir illa PC'nin açılmasına gerek yok.
glikojen dedi: Yahu adam bilgisayarı açamıyorum diyor siz hala format diyorsunuz ya. Ne içtiniz? Genişletmek için tıkla... Farklı bir Bilgisayar'dan USB'ye yazdırıp BIOS üzerinden format atabilir illa PC'nin açılmasına gerek yok.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2021 #15 Madem açılmıyor, HDD'sini bir daha kullanmamaya yemin ederek kırsın ve yeni HDD alsın. Tam çözüm.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.455 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 4 Aralık 2021 #16 Wossie dedi: Farklı bir Bilgisayar'dan USB'ye yazdırıp BIOS üzerinden format atabilir illa PC'nin açılmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yahu bilgisayar açılmayınca nasıl BIOS'a girecek?
Wossie dedi: Farklı bir Bilgisayar'dan USB'ye yazdırıp BIOS üzerinden format atabilir illa PC'nin açılmasına gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yahu bilgisayar açılmayınca nasıl BIOS'a girecek?
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 4 Aralık 2021 #17 glikojen dedi: Yahu adam bilgisayarı açamıyorum diyor siz hala format diyorsunuz ya. Ne içtiniz? Genişletmek için tıkla... O zaman bana sorarsanız troll konu bilgisayar açılmama virüsü olamaz herhalde illaki açılıyordur konu sahibi biraz bilgi verebilir o konuda.
glikojen dedi: Yahu adam bilgisayarı açamıyorum diyor siz hala format diyorsunuz ya. Ne içtiniz? Genişletmek için tıkla... O zaman bana sorarsanız troll konu bilgisayar açılmama virüsü olamaz herhalde illaki açılıyordur konu sahibi biraz bilgi verebilir o konuda.
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #18 enesxq dedi: O zaman bana sorarsanız troll konu bilgisayar açılmama virüsü olamaz herhalde illaki açılıyordur konu sahibi biraz bilgi verebilir o konuda. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum bakalım konu sahibi bir şey diyecek mi?
enesxq dedi: O zaman bana sorarsanız troll konu bilgisayar açılmama virüsü olamaz herhalde illaki açılıyordur konu sahibi biraz bilgi verebilir o konuda. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum bakalım konu sahibi bir şey diyecek mi?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 4 Aralık 2021 #19 Reklam beni kurtarmıştır Birazcik daha bilgi lazim yardımcı olmak için. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
Emre.Upset Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 110 4 Aralık 2021 #20 Yanlış bilgi Flasha işletim sistemi atarak BIOS üzerinden yeni bir işletim sistemi kurun. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021