Shanverdy Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #11 tedolone dedi: Link te virüs gibi gözükmüyor. Bilgiğin oyun dosyaları, texturelar Save'ler falan var. Genişletmek için tıkla... Hocam link değiştirilmiş, GitHub değil orası. En iyi koruma için mutlaka 2 faktörlü doğrulamayı etkinleştirin.
tedolone dedi: Link te virüs gibi gözükmüyor. Bilgiğin oyun dosyaları, texturelar Save'ler falan var. Genişletmek için tıkla... Hocam link değiştirilmiş, GitHub değil orası. En iyi koruma için mutlaka 2 faktörlü doğrulamayı etkinleştirin.
Elo Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 45 Çözümler 2 17 Mart 2022 #12 FRAGX dedi: Aynen öyle hocam çok türediler bu ara Steam versiyonunu falan da yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yöntem değiştirerek yolluyorlar bana gelen mesajda asıl siteyle gelen linkin farklı olduğu çok belliydi ama github.com'u gibthub.com yazınca farklı olduğunu anlamak zor.
FRAGX dedi: Aynen öyle hocam çok türediler bu ara Steam versiyonunu falan da yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yöntem değiştirerek yolluyorlar bana gelen mesajda asıl siteyle gelen linkin farklı olduğu çok belliydi ama github.com'u gibthub.com yazınca farklı olduğunu anlamak zor.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #13 Bitfender ile atarama yapacağım şimdi. Şifreyi değiştirdim e posta değiştiriyorum şimdi 2 aşamalı doğrulamayı da yapıp mesajları sileceğim.
Bitfender ile atarama yapacağım şimdi. Şifreyi değiştirdim e posta değiştiriyorum şimdi 2 aşamalı doğrulamayı da yapıp mesajları sileceğim.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 18 Mart 2022 #14 FRAGX dedi: Virüs hocam muhtemelen GitHub, gibthub olarak değiştirilmiş. Genişletmek için tıkla... Ardaa41 dedi: Bence virüs taraması yapabilirsin. Haliyle hesaba ulaşmaları bilgisayarına erişmeden zor olacaktır. Niye tıkladın? gibthub.com yazıyor. Çakması bildiğin. Yüksek ihtimal trojan yemediysen bile şu an yedin. Yani virüs taraması şart. Genişletmek için tıkla...
FRAGX dedi: Virüs hocam muhtemelen GitHub, gibthub olarak değiştirilmiş. Genişletmek için tıkla... Ardaa41 dedi: Bence virüs taraması yapabilirsin. Haliyle hesaba ulaşmaları bilgisayarına erişmeden zor olacaktır. Niye tıkladın? gibthub.com yazıyor. Çakması bildiğin. Yüksek ihtimal trojan yemediysen bile şu an yedin. Yani virüs taraması şart. Genişletmek için tıkla...