Hacklenildiğine dair mail almak

Hocam burada askeri tokatladiginiza ve yetiskin sitelerine girdiginize dair birkaç video kaydim var diyor bana da geldi fakat ben o siteleri ziyaret eden birisi olmadigim icin hiç supheye dusmedim

Hocam burada askeri tokatladiginiza ve yetiskin sitelerine girdiginize dair birkaç video kaydim var diyor bana da geldi fakat ben o siteleri ziyaret eden birisi olmadigim icin hiç supheye dusmedim

Şş hocam onun adı asker değil lütfen ona kobra demenizi rica ediyorum onun dışında yazdıklarınıza çok güldüm böyle olaylar çok oluyor genelde mail üzerinden kandırmaktalar insanları paniğe kaptırmaktalar ama kanmamak lazım.

Bir ara YouTube kanalimi calmakla tehdit etmislerdi ama o siralarda kanalim kapanmisti zaten. Insan calacagi kanali falan gunluk kontrol eder bari.

Bir ara YouTube kanalimi calmakla tehdit etmislerdi ama o siralarda kanalim kapanmisti zaten insan calacagi kanali falan gunluk kontrol eder bari.
Spam olarak yüzlerce ya da binlerce kişiye gitiyor zaten. O kadar büyük satranç oynamıyorlar. Binlerce kişiden illa çokça kişinin profiline uyuyor çünkü yazılanlar. Birkaç kişi de oltaya gelse yolunu bulmuş oluyor.

Hocam durum nedir, aynı mail bana da geldi de? Bir şey olmamıştır diye tahmin ediyorum.

Adam öyle bir sallamışki okurken fıkra okuyormuş gibi hissettim. Özellikle "tartışmalı" kısmına çok güldüm. Milleti sazan yerine koymuş.

Hocam aynı mail bana geldi yorumlara bakılırsa muhtemelen bait tek korkacağın şey bilgisayarın hacklendiği zaman tüm dosyaları "Encrypt"" etmesi hele ki OneDrive vs kullanmıyorsan çok büyük sıkıntı yani uzun zamandır dosyalarımdan biri encrypt olmadı ileride olursa bile OneDrive'da saklamaya devam ediyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-23 152506.png
    138,4 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…