Çok kafana takıldıysa format atabilirsin ama diyim, format atıp crackli windows yada crackli program, hack yada hile programı vs... kullanır yada internete ne olduğunu bilmediğin şeylere çok tıklarsan fazla merak kediyi öldürür...
Valla olabilir. Adam video izlerken, ha bire yandan reklam açıldı, belki oradan bulaşmıştır. Ama veled, Wolfteam'i hileli de oynamaya çalışmış olabilir.
Valla olabilir. Adam video izlerken, ha bire yandan reklam açıldı, belki oradan bulaşmıştır. Ama veled, Wolfteam'i hileli de oynamaya çalışmış olabilir.
Aslında yapmaması gerekirdi, kendi bilgisayarı değil sonuçta. Seni sıkıntıya sokacağı belliydi bunun...
Ailelerin bu tutumu adamı hasta eder
Ben kendi makinemde ubuntu'nun yanında windows kullanıyorum dual boot olarak. İkisi de şifreli, eğer şifreyi unuttum diye geçiştiremezsem de ubuntu'da misafir hesabından açıyorum bilgisayarı, hiçbir şey yapamıyor Aslında sırf misafir çocukları için bilgisayarıma ayrı bir windows kurmayı düşünüyorum. 40GB disk alanı yeter onlara Benim windows'uma da bir şey yapamazlar böylelikle
Şahsen ben tek başına Malwarebytes'ın bile yeterli olacağını düşünüyorum ama burada ne yazıyorsa yapmanda da sakınca görmüyorum. Çok çok fazla antivirüsü boot'tan kaldırır, başın sıkışınca taratırsın...
Ama bu konuyu görünce bir keresinde baya hastalanmıştım, iyileşip tekrar tekrar hasta oldum falan. Artık doktor ilaç vermişken sağlam verim demiş herhalde 8 tane ilacı 1 güne dayadı. Sanki bu sefer sağlam verim, tam iyileşsin diye vermiş Onu hatırlattı yukarıdaki link bana 5 tane antivirüs nedir yaa
5 Antivirüs öneren kim var ve konuyu neden bilinçsizce sapıtıyorsunuz? Hala istediğim raporları paylaşmamışsınız ve Miller'in istediklerini tam olarak yapmamış görünüyorsunuz.
5 Antivirüs öneren kim var ve konuyu neden bilinçsizce sapıtıyorsunuz? Hala istediğim raporları paylaşmamışsınız ve Miller'in istediklerini tam olarak yapmamış görünüyorsunuz.
Tam olarak yaptım. Pc'yi yeniden başlata aldım. Bios'a girdim. Oradan boot menüye girdim. Flash takılı idi. Hatta 2 tane seçenek vardı. İkisini de denedim ama normal olarak başladı. Birde pc'yi güvenli moda alıp çalıştırda ''regedit'' yazıp bazı yeni kayıtları silimmiştim daha önce.
Ama biraz daha deneyeceğim..
İşte flash'a attıklarım;
Çok kafana takıldıysa format atabilirsin ama diyim, format atıp crackli windows yada crackli program, hack yada hile programı vs... kullanır yada internete ne olduğunu bilmediğin şeylere çok tıklarsan fazla merak kediyi öldürür...
Arkadaşlar, burada yönetici ve mod arkadaşlar konu sahibini yönlendirmiş. Fakat siz konuyu farklı yönlere çekiyorsun? Yardım etmeyecekseniz cevap yazmayın lütfen.
@CYP, farklı sorularınızı farklı konularda sorunuz. Oradan USB belleğinizi seçip ilk sıraya alınız veya BOOT menüsünden BOOT edebilirsiniz.
Tam olarak yaptım. Pc'yi yeniden başlata aldım. Bios'a girdim. Oradan boot menüye girdim. Flash takılı idi. Hatta 2 tane seçenek vardı. İkisini de denedim ama normal olarak başladı.