UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 25 Nisan 2023 #11 Format at işte, bir de soruyorsun hacklenmiş miyim diye. Ayrıca McAfee de kullanma. Kaspersky çok daha iyi.
Format at işte, bir de soruyorsun hacklenmiş miyim diye. Ayrıca McAfee de kullanma. Kaspersky çok daha iyi.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #12 HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Emin olmasa bile böyle bir durumda illa bir şey yapılması lazım.
HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Emin olmasa bile böyle bir durumda illa bir şey yapılması lazım.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #13 EkmekArasıRam dedi: Hesabına girilmiş. Sizce? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi düzgün açıklayamadığı için o kısmı görmemişim kusura bakmayın.
EkmekArasıRam dedi: Hesabına girilmiş. Sizce? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi düzgün açıklayamadığı için o kısmı görmemişim kusura bakmayın.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 25 Nisan 2023 #14 HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tebrikler iPhone 14 Pro Max kazandınız özelden T.C. kimliğinizi ve kredi kartınızı arkalı önlü atar mısınız?
HDDKullanıyorum dedi: Nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tebrikler iPhone 14 Pro Max kazandınız özelden T.C. kimliğinizi ve kredi kartınızı arkalı önlü atar mısınız?
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #15 xymnshn dedi: Emin olmasa bile böyle bir durumda illa bir şey yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey yapmasın demedim sadece kanıya nasıl vardığını merak ettim belki de vericeği bilgi benim de işime yarardı.
xymnshn dedi: Emin olmasa bile böyle bir durumda illa bir şey yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey yapmasın demedim sadece kanıya nasıl vardığını merak ettim belki de vericeği bilgi benim de işime yarardı.
T TheLastWarrior Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #16 HDDKullanıyorum dedi: Konu sahibi düzgün açıklayamadığı için o kısmı görmemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Her şeyin açık olduğunu düşünüyorum.
HDDKullanıyorum dedi: Konu sahibi düzgün açıklayamadığı için o kısmı görmemişim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Her şeyin açık olduğunu düşünüyorum.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #17 UcanMuz dedi: Tebrikler iPhone 14 Pro Max kazandınız özelden T.C. Kimliğinizi ve kredi kartınızı arkalı önlü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir internet sitesinden virüs bulaşmaz hocam dikkat edilmeden açılan bir dosya ya da bir uzantı bu olaylara sebebiyet verir. TheLastWarrior dedi: Her şeyin açık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aceleyle yazdınız sanırım anlatım sırası kaymış ancak sorun değil hocam.
UcanMuz dedi: Tebrikler iPhone 14 Pro Max kazandınız özelden T.C. Kimliğinizi ve kredi kartınızı arkalı önlü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir internet sitesinden virüs bulaşmaz hocam dikkat edilmeden açılan bir dosya ya da bir uzantı bu olaylara sebebiyet verir. TheLastWarrior dedi: Her şeyin açık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aceleyle yazdınız sanırım anlatım sırası kaymış ancak sorun değil hocam.
T TheLastWarrior Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #18 HDDKullanıyorum dedi: Bir internet sitesinden virüs bulaşmaz hocam dikkat edilmeden açılan bir dosya ya da bir uzantı bu olaylara sebebiyet verir. Aceleyle yazdınız sanırım anlatım sırası kaymış ancak sorun değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yazarken elim ayağım titriyordu. Hala titriyor.
HDDKullanıyorum dedi: Bir internet sitesinden virüs bulaşmaz hocam dikkat edilmeden açılan bir dosya ya da bir uzantı bu olaylara sebebiyet verir. Aceleyle yazdınız sanırım anlatım sırası kaymış ancak sorun değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yazarken elim ayağım titriyordu. Hala titriyor.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 25 Nisan 2023 #19 HDDKullanıyorum dedi: Bir internet sitesinden virüs bulaşmaz hocam dikkat edilmeden açılan bir dosya ya da bir uzantı bu olaylara sebebiyet verir. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşmadı diyelim, adamın hesaplarına girilmiş. Ki bulaşabiliyor çok sakat siteler var. TheLastWarrior dedi: Hocam yazarken elim ayağım titriyordu. Hala titriyor. Genişletmek için tıkla... Format at sadece.
HDDKullanıyorum dedi: Bir internet sitesinden virüs bulaşmaz hocam dikkat edilmeden açılan bir dosya ya da bir uzantı bu olaylara sebebiyet verir. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşmadı diyelim, adamın hesaplarına girilmiş. Ki bulaşabiliyor çok sakat siteler var. TheLastWarrior dedi: Hocam yazarken elim ayağım titriyordu. Hala titriyor. Genişletmek için tıkla... Format at sadece.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #20 UcanMuz dedi: Virüs bulaşmadı diyelim, adamın hesaplarına girilmiş. Ki bulaşabiliyor çok sakat siteler var. Format at sadece. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim olayda o zaten bulaşan virüs değil internet sitesi aracığıyla elde edilen tarayıcının çerez bilgileri muhtemelen.
UcanMuz dedi: Virüs bulaşmadı diyelim, adamın hesaplarına girilmiş. Ki bulaşabiliyor çok sakat siteler var. Format at sadece. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim olayda o zaten bulaşan virüs değil internet sitesi aracığıyla elde edilen tarayıcının çerez bilgileri muhtemelen.