Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #31 fermaNga dedi: @Wixre Ben diyeceğimi dedim. Hile konusunda tavrım net. Tavsiye de veriyorum zaten. Kaspersky+MBAM ile tarama yapsın. Genişletmek için tıkla... Hocam taratıyorum ama sistem halen kan ağlıyor. Zaten 4 GB RAM'im var.
fermaNga dedi: @Wixre Ben diyeceğimi dedim. Hile konusunda tavrım net. Tavsiye de veriyorum zaten. Kaspersky+MBAM ile tarama yapsın. Genişletmek için tıkla... Hocam taratıyorum ama sistem halen kan ağlıyor. Zaten 4 GB RAM'im var.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 27 Mayıs 2023 #32 Online için hile mi? Keşke yapmasanız. MBAM ile tarama yapın diyeceğim de format at gitsin.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #33 @Rsmefaw 4 GB RAM ile taratırken sistemin ağır olması normal değil mi sence? Taramanın bitmesini bekle. Birisi bulamazsa diğerini indir bu sefer onunla tara.
@Rsmefaw 4 GB RAM ile taratırken sistemin ağır olması normal değil mi sence? Taramanın bitmesini bekle. Birisi bulamazsa diğerini indir bu sefer onunla tara.
Wixre Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 Ssd: XPG 512GB SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 SSD Ram: XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3200MHz Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 1650 SUPER SC ULTRA Klavye: SteelSeries Apex 100 Mouse: Razer Deathadder v2 x Hyperspeed Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Telefon İphone 13 128Gb Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #34 Rsmefaw dedi: Hocam taratıyorum ama sistem halen kan ağlıyor. Zaten 4 GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bilgisayarda önemli dosya yoksa format atın.
Rsmefaw dedi: Hocam taratıyorum ama sistem halen kan ağlıyor. Zaten 4 GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bilgisayarda önemli dosya yoksa format atın.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #35 fermaNga dedi: @Rsmefaw 4 GB RAM ile taratırken sistemin ağır olması normal değil mi sence? Taramanın bitmesini bekle. Birisi bulamazsa diğerini indir bu sefer onunla tara. Genişletmek için tıkla... Tarattım ikisiyle de bir ton virüs çıktı. Ama hızlı değil sistem yine de. RAM kullanımı aşırı yüksek. Wixre dedi: Hocam bence bilgisayarda önemli dosya yoksa format atın. Genişletmek için tıkla... 1 TB yakın oyun var ve 16 Mbps internetim var.
fermaNga dedi: @Rsmefaw 4 GB RAM ile taratırken sistemin ağır olması normal değil mi sence? Taramanın bitmesini bekle. Birisi bulamazsa diğerini indir bu sefer onunla tara. Genişletmek için tıkla... Tarattım ikisiyle de bir ton virüs çıktı. Ama hızlı değil sistem yine de. RAM kullanımı aşırı yüksek. Wixre dedi: Hocam bence bilgisayarda önemli dosya yoksa format atın. Genişletmek için tıkla... 1 TB yakın oyun var ve 16 Mbps internetim var.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #36 Glade dedi: Hocam umarım hacklenmişsinizdir, hile yüklemek ne oyun olursa olsun şeref yoksunluğudur kısmen. Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakmada adamın şeref yoksunu olup olmaması sanamı kaldı zaten anti-cheat sistemleri gerekli cezayı verir.
Glade dedi: Hocam umarım hacklenmişsinizdir, hile yüklemek ne oyun olursa olsun şeref yoksunluğudur kısmen. Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakmada adamın şeref yoksunu olup olmaması sanamı kaldı zaten anti-cheat sistemleri gerekli cezayı verir.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 3 Haziran 2023 #37 asnc dedi: Kanka kusura bakmada adamın şeref yoksunu olup olmaması sanamı kaldı zaten anti-cheat sistemleri gerekli cezayı verir. Genişletmek için tıkla... Hocam anti-cheat sistemlerini tetiklemeyen bir sisteme sahipse hile peki, nasıl cezalandıracağız?
asnc dedi: Kanka kusura bakmada adamın şeref yoksunu olup olmaması sanamı kaldı zaten anti-cheat sistemleri gerekli cezayı verir. Genişletmek için tıkla... Hocam anti-cheat sistemlerini tetiklemeyen bir sisteme sahipse hile peki, nasıl cezalandıracağız?